Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Zou een mantelzorgwoning iets voor ons zijn?

Mijn man en ik hebben het de laatste tijd veel over een mantelzorgwoning. We merken gewoon dat ik steeds slechter ter been wordt en dat ik bijna niet meer kan trap lopen. Als alles gelijkvloers was dan was het veel makkelijker. Daarom hebben we samen besloten om ons meer te verdiepen in een mantelzorgwoning voor ons of om een andere oplossing te bedenken voor dit probleem.

Uitzoeken wat onze opties waren met een mantelzorgwoning

In het begin konden we weinig informatie vinden over een mantelzorgwoning. Zelf op het internet stond niet genoeg informatie om ons verder te kunnen helpen met het beslissen. Daarom werd het tijd om een bedrijf te zoeken die wel hier verstand van had. Na een tijdje zoeken kwamen we een bedrijf tegen die goed gereviewed was. Dus we namen contact op met het bedrijf en konden de volgende dag meteen terecht. Tijdens het gesprek kwamen we erachter dan een mantelzorgwoning eigenlijk precies was wat we zochten. Alles was gelijkvloers en het was nog niet een zo duur dan dat we dachten! Bovendien leek het bedrijf waar we waren, Chaletbouw Wernsen, hier veel ervaring te hebben. Daarom besloten we ook dat we bij hun onze mantelzorgwoning zouden maken. We hadden nog een tweede afspraak om te kijken naar bepaalde details voor in de chalet. Eerst dachten we dat we veel te veel vroegen, maar alles was mogelijk. Dit was erg fijn en we konden niet wachten tot het resultaat.

Geen spijt van deze keuze

De bouw van de chalet is bijna afgerond en we zijn er super blij mee. Alles is verlopen zoals de planning en al onze wensen en behoeften zijn in vervulling gegaan. Van het mooie kleine terrasje dat we hebben tot aan de gelijkvloerse chalet waardoor mijn vrouw nu geen stappen meer op hoeft om iets te kunnen pakken. De zomer staat voor de deur en nu kunnen we samen genieten van ons nieuwe huisje waar we echt naar hebben uitgekeken.

Meer weten over mantelzorg chalets of andere diensten die Chaletbouw Wernsen voor u kan regelen? Bekijk dan de website van Chaletbouw Wernsen voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Een nieuwe Draagzak of Draagdoek: dé tips!

Bouwkundige keuring van een flatgebouw in Hilversum

Een online marketing bureau in de omgeving van Arnhem die naar jou luistert