Rotterdam Wonen
Image default
Winkelen

Welke decoratie kies jij boven je bank

Welke decoratie kies jij boven je bank

Heb jij het gevoel dat je iets mist en stoor jij je al een tijdje aan de kale plek boven je bank? Dan is dit op allerlei verschillende manieren op te lossen. Zo kun je kiezen voor een mooi schilderij, maar ook zijn muurcirkels een prachtige manier om deze lege ruimte op te vullen. Ook zien we dat er wordt gekozen voor een behang op de muur aan de kant waar de bank staat. Zoals je ziet zijn er tal van verschillende mogelijkheden. Om je een idee te geven, hebben we er een paar voor je uitgelicht.

Schilderij

Misschien is een schilderij samen met een muurcirkel wel de meest populaire en daarmee meest voorkomende decoratie als het gaat om iets voor boven onze bank. Niet alleen is een schilderij bij uitstek geschikt voor boven de bank, maar ook leent het zich perfect voor boven je dressoir. Let alleen wel op, dat wanneer je kiest voor een schilderij, deze in het midden wordt gehangen. Wanneer hij namelijk een stuk te ver naar één kant hangt, dan kan dit zorgen voor een rommelig aanzicht, iets wat je juist in een gezellig huis wilt proberen te voorkomen.

Muurcirkels

Na het schilderij winnen ook muurcirkels steeds meer aan populariteit als het gaat om decoratie boven je bank. Muurcirkels zijn namelijk verkrijgbaar is verschillende soorten en maten. Juist daarom zijn ze bij uitstek geschikt voor iedere stijl. Zo kun je ze perfect met elkaar combineren en zorgen de ronde vormen voor een stukje extra warmte en sfeer in ons huis. Wil je een persoonlijke touch, dan kan dit uiteraard ook! Zo kun je ze ook op maat laten maken met bijvoorbeeld een mooie foto van je gezin of huisdier.

Behang

Wanneer je kiest voor een behang, dan is het afhankelijk van het soort behang of je dit aanvult met een schilderij of wandcirkels. Ga je voor een effen kleur behang, dan kun je dit aanvullen met een prachtig schilderij. Kies je voor een behang met een prent of felle kleur, dan is het niet verstandig hier bovenop nog eens een schilderij of andere vorm van decoratie toe te voegen. Het is dan verstand te werken met neutrale kleuren om het geheel met elkaar te kunnen verbinden. Zo zijn kussens hiervoor bij uitstek geschikt.