Rotterdam Wonen
Image default
Vakantie

Particulier beleggen in vastgoed met professionele ondersteuning

Particulier beleggen in vastgoed is vandaag de dag steeds normaler. Niet alleen bedrijven investeren massaal in vastgoed, particulieren beleggen ook steeds vaker in vastgoed. Zelfs als u niet veel van beleggen of vastgoed afweet, zijn er verschillende mogelijkheden om toch deze richting op te gaan. Beleggen uit handen geven is één optie en Center Parcs Vastgoed is een andere optie. Center Parcs Vastgoed heeft al ruim 50 jaar ervaring binnen de branche en biedt mooie opties voor particulier beleggen in vastgoed. Kiest u ervoor om in vastgoed te investeren bij Center Parcs, dan bent u verzekerd van de beste hulp tijdens alle stappen van het koop- en verkoopproces.

Veilig en professioneel in vastgoed investeren voor vermogensgroei

Zelfs tussen de koop- en verkoop van uw vastgoed zit Center Parcs Vastgoed er dicht bovenop. Als u zorgeloos en gemakkelijk wilt investeren in vastgoed, bent u bij dit merk dus aan het goede adres. Center Parcs Vastgoed heeft tal aan parken in binnen- en buitenland waar u uit kunt kiezen voor uw vastgoedproject. Er zijn verschillende opties voor investeren en op basis van uw keuze wordt er een huurcontract afgesloten. Center Parcs Vastgoed betaalt u elk kwartaal voor de duur van minstens vijftien jaar een vast bedrag aan huur. In de tussentijd regelt het bedrijf alles; van de verhuur tot het onderhoud. Zo zit u dus niet op uw gespaarde centen, maar laat u actief uw vermogen groeien. Klinkt aantrekkelijk toch?

Andere redenen om in vastgoed te investeren

Er zijn nog andere redenen waarom particulier beleggen in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed een prima idee is. Als u na vijftien jaar of langer besluit dat u ermee wilt stoppen, dan helpt Center Parcs Vastgoed u met de verkoop. Het bedrijf beschikt over een zeer groot netwerk van potentiële kopers en stopt al haar kennis en ervaring in de verkoop van uw vastgoed. Dat betekent dat u vanaf het begin tot het einde zorgeloos in vastgoed kan investeren. Daarnaast laat u continu uw vermogen groeien terwijl u er niet veel voor hoeft te doen en heeft u dus gegarandeerd rendement. Ook bent u bij Center Parcs Vastgoed verzekerd van een vast huurinkomen. Zo haalt u veel meer uit uw spaargeld dan wanneer u het op de bank laat staan.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/