Rotterdam Wonen
Image default
Zorg

Paardencoaching

Paardencoaching helpt op een betrokken en waar nodig confronterende manier jouw koers in het leven te vinden.

Vanuit een integratieve werkwijze leer je díe zaken in je leven op orde te krijgen die jou nu nog tegenhouden volledig je eigen koers te varen: dit kan zowel op je werk, in of met een team als in je priveleven zijn. Het doel is, daar waar dit nodig is, verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en op die manier een authentiek, prettig en volwassen leven te leiden vanuit je hart en wijsheid….. om zo al je doelen te verwezelijken.

Bij paardencoaching ofwel coachen met behulp van paarden wordt de interactie tussen de cliënt en het paard waargenomen. Paarden zijn als geen ander in staat lichaamshouding bij de mens te herkennen. Vaak reageert het paard daar weer op hetgeen vertaald kan worden door een paardencoach.

Paardencoaching kan zeer behulpzaam zijn bij:

Coaching in het maken van keuzes

Conflictbemiddeling / Mediation

Coaching partnerrelatie

Trainingen op maat

Het maken van loopbaankeuzes

Bij het volgen van een spoor 2 traject of outplacement

Tijdens deze inspirerende workshop krijg je, door middel van een speelse en verbluffend effectieve samenkomst samen met de paarden en de paardencoach, een dieper inzicht in je eigen persoonlijkheid.


Een paardencoach kan ook worden ingezet bij het maken van loopbaankeuzes

Je wordt meegenomen op een avontuurlijke en soms confronterende reis langs meerdere facetten van je identiteit. Overigens zonder daarbij zweverig te worden. Deze workshop is leuk, verhelderend en inspirerend. Hij laat je ervaren hoe het is te leven vanuit wijsheid en een open hart.

Populariteit paardencoaching

Paardencoaching neemt toe aan populariteit en ook het aantal paardencoaches neemt toe. De meeste paardencoaches hebben een opleiding paardencoaching gevolgd, maar het beroep is niet beschermd. Iedereen kan zich dus paardencoac noemen, ook wanneer men er eigenlijk niet zo veel verstand van heeft. Let er dus op dat je ook daadwerkelijk met een professional te maken hebt.

https://horsesandcoaching.nl/paardencoaching/