Rotterdam Wonen
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een hovenier in Veenendaal?

Bent u op zoek naar een hovenier? Dan bent u bij Exalto Hoveniers aan het juiste adres. Bij Exalto Hoveniers is het onze missie om iedere tuin in bloei te laten zetten. Voor ons is een tuin meer dan alleen een tuin. Het is een toevoeging aan uw woning en wat uw locatie helemaal af kan maken. Daarom kunt u er bij ons voor kiezen om een tuinontwerp te laten maken. Soms heeft u zelf al een idee van hoe uw droomtuin eruit moet zien maar vindt u het lastig om precies te bepalen hoe het ontwerp eruit moet zien of als u niet weet waar u moet beginnen. In dat geval staat Exalto Hoveniers direct voor u klaar. 

Hovenier: de start van een tuinontwerp

Met een hovenier hoeft u niet langer te blijven dromen van uw droomtuin, nee, u kunt meteen actie ondernemen. Als u kiest voor Exalto Hoveniers, dan kiest u ervoor om uw droomtuin om te zetten in werkelijkheid. Dit doen wij door eerst te beginnen met een tuinontwerp. Hierbij maken wij een schets van uw potentiële tuin. Natuurlijk doen wij dat niet zomaar maar gaan wij eerst samen met u om de tafel om te bespreken wat uw wensen, ideeën en verwachtingen zijn van uw toekomstige tuin. Het maakt hierbij niet uit of u uw huidige tuin wilt aanpassen of een compleet nieuwe tuin wilt laten aanleggen. Wij zorgen ervoor dat alles opgemeten wordt zodat de ruimte optimaal benut kan worden. Bekijk hier meer.

Exalto Hoveniers

Exalto Hoveniers is opgestart in 2011 door de heer Henk-Jan Exalto. Ons motto is dan ook vanaf het begin dat ‘met een mooie tuin, iedere locatie vanzelf gaat bloeien’. Hierbij vinden wij het belangrijk om innovatief én creatief te werk te gaan en daarom iedere keer te zorgen voor een complete verassing voor onze klanten. Naast het maken van een tuinontwerp kunt u ook contact met ons opnemen voor het uiteindelijk aanleggen van uw droomtuin of het onderhouden van de tuin. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer op onze website.