Rotterdam Wonen
Image default
Dienstverlening

Naambordkopen.nl, dé Nederlandse naamborden webshop

Er is een Nederlandse webshop op het gebied van huisnummers en naamplaten die we u van harte kunnen aanbevelen: naambordkopen.nl. De winkel beschikt over een grote voorraad borden. Groot en klein. Rond en vierkant. Met of zonder verlichting. Duur en goedkoop. Qua materiaal heeft u onder meer de keuze uit perspex, glas, messing, marmer, leisteen, hout en kunststof. En dit is niet eens de volledige opsomming. Laten we de emaille huisnummers en die van RVS niet vergeten!

Naambordkopen.nl onderscheidt zich van andere online naamplaten-aanbieders door de mogelijkheid tot personaliseren. Dit klinkt een beetje plechtig. We bedoelen dat u het naambord van uw voorkeur helemaal kunt aanpassen aan uw wensen en behoeften. Zo houdt de een van sierlijke letters en de andere meer van een strak en zakelijk font. Sommige mensen worden helemaal blij van bonte kleuren als rood, groen en geel. Wellicht geeft u de voorkeur aan zwart en wit of naturel tinten als beige, crème en zand. U kunt ook aangeven of het huisnummer boven uw naam of juist eronder geplaatst moet worden.

Collectie naamborden

Om u een idee te geven van de collectie naamborden, zullen we er een aantal kort omschrijven.

               Borden van donker marmer met de naam en het huisnummer (de platen zijn groot genoeg voor beide) in lichte tint. Ze zijn leverbaar in verschillende maten. Waar op het bord uw naam en het huisnummer komen te staan, kunt u zelf aangeven.

               Een houten naambord in verschillende kleuren (blauw, groen, wit, rood of naturel natuurlijk) waarbij de tekst er met de hand opgeschilderd wordt. Qua vorm kunt u kiezen uit ovaal of rechthoekig.

Borden van grijskleurig leisteen. Iedere afzonderlijke plaat heeft een eigen, originele structuur. In deze categorie is het ook mogelijk te kiezen voor een leistenen bord met een voorplaatje van RVS met daarop uw naam.

               Vlakke messing naambordjes met een zwarte tekst. Houdt u van eenvoud en wilt u een beetje op de portemonnee letten? Dit is een uitstekende keuze.

Zit er een bord voor u bij? U kunt het nu direct online bestellen op www. naambordkopen.nl. De meeste platen kunnen binnen twee tot vijf dagen geleverd worden. U krijgt op uw nieuwe naambord een jaar garantie.

 

https://naambordkopen.nl/