Rotterdam Wonen
Image default
Huishoudelijk

Milieuvriendelijk koken? Dat kan op een inductie kookplaat!

Natuurlijk is het belangrijk om een goede kookplaat te hebben. Een inductiekookplaat is dan een goed idee.Een inductie kookplaat verhit de pan snel, zonder dat de plaat zelf heet wordt. Dit gebeurt met een magnetisch veld. Daarom is een kookplaat met inductie erg veilig en handig wanneer u kleine kinderen heeft rondlopen. Een ander voordeel is dat de kookplaat energiezuinig is. Dit komt omdat hij efficiënt gebruikmaakt van de warmte. De warmte gaat direct naar de pan en daarom is er weinig warmteverlies. Let wel op dat u speciale pannen nodig heeft wanneer u kiest voor een inductie kookplaat.

Voordelig een inductie kookplaat en wasmachine kopen

Heeft u een nieuwe woning? Of bent u bij uw geliefde ingetrokken? Dan moet u in een korte tijd veel huishoudapparaten aanschaffen. Dat is een duur grapje, maar niet wanneer u een bezoek brengt aan Lommelen NV. Bij de specialist in grote huishoudapparaten kunt u namelijk voordelig een inductie kookplaat en wasmachine kopen. En dat niet alleen. Ook voor een droogkast, vaatwasmachine, koelkast, diepvriezer, inbouwtoestel én een keuken op maat bent u hier aan het juiste adres. Wilt u op uw gemak de producten bekijken en vragen stellen? U bent van harte welkom in de showroom in Oostmalle, waar alle modellen staan uitgestald en het personeel klaar staat voor het beantwoorden van al uw vragen.   

Gaat u een nieuwe keuken aanschaffen? Daar hoort een inductie kookplaat bij!

U ben toe aan een nieuwe keuken. U kiest nieuwe keukenkastjes uit, maar denkt u ook aan de apparaten? Denk hierbij aan een inductie kookplaat. U wilt natuurlijk wel heerlijke gerechten kunnen maken. Bij Lommelen NV koopt u voordelig een inductie kookplaat. Dit bedrijf levert de merken: Bosch, Miele, Indesit en vele andere. In Oostmalle vindt u een showroom waar u alle producten op uw gemakt kunt bekijken. Wilt u naast een nieuwe inductie kookplaat nog andere huishoudelijke apparaten aanschaffen? Denkt u er bijvoorbeeld aan om een wasmachine kopen bij Elektro Lommelen.? Dat is mogelijk! De specialist biedt een uitgebreid assortiment aan grote huishoudapparaten en levert in heel België.