Rotterdam Wonen
Image default
Financieel

Maak LCC makkelijk en snel beschikbaar voor jouw project

LCC is een afkorting voor Life Cycle Costing. Met de huidige duurzaamheidsambities in de bouw is het erg belangrijk om open te staan voor nieuwe aanbestedingsvormen die meer focus leggen op de integrale aanpak. Meer en meer specialisten worden namelijk betrokken bij de bouwprojecten, waardoor het soms lastig kan zijn om niet in elkaars vaarwater te zitten. Het is echter ook lastig om elkaar goed te begrijpen wanneer de disciplines uit elkaar liggen. Door de berekeningen van LCC te automatiseren, krijgen jullie een onafhankelijk advies voor het beste ontwerp met minimaal risico op faalkosten. 

Laat de verschillende randvoorwaarden automatisch berekenen

Life Cycle Vision uit Delft is een softwarespecialist die zich heeft toegelegd op de ontwikkeling van software voor de bouwsector. Zij hebben een app ontwikkeld waarmee het uitrekenen van verschillende randvoorwaarden voor gebouwen en installaties geen uren meer hoeft te duren. De app heeft dan ook verschillende nominaties en prijzen gewonnen. Veel bedrijven zijn al geholpen met de hulp die Life Cycle Vision hen biedt op het gebied van LCC. De app is geschikt voor alle fases van bouwprojecten. Of je nu meer informatie nodig hebt voor het ontwerp, de realisatie of de exploitatie – LCC helpt jou verder van gebouw- tot gebruiksinstallaties.

Vraag de gratis demo aan en ontdek de voordelen binnen één week!

Wil jij weten wat deze handige tool voor het berekenen van de LCC voor jouw project kan betekenen? Vraag dan een gratis demo aan en ontdek binnen één week hoe makkelijk het kan zijn om de berekeningen te maken! Op de website vind je bovendien nog veel meer informatie over het gebruik en de toepassing van de app. Bekijk bijvoorbeeld de verschillende publicaties, maar ook de referenties van huidige klanten. Dan weet je direct hoe de tool van Life Cycle Vision uit Delft wordt ervaren in de praktijk!