Rotterdam Wonen
Image default
Aanbiedingen

Laminaat: de beste keuze voor élk interieur

Er zijn veel verschillende vloersoorten waaruit je kan kiezen, maar laminaat is ongetwijfeld één van de beste opties die er is. Het heeft namelijk tal van voordelen én past bij verschillende interieurtypes. Hieronder ontdek je welk soort laminaatvloer het best bij jouw interieur past! 

De voordelen van laminaat

Misschien dat je nog twijfelt tussen een laminaatvloer en een vloer uit een ander materiaalsoort. In dat geval is het handig om de voordelen ervan te kennen. Zo is dit type vloer een goede keuze omdat je het eenvoudig schoonmaakt. Daarnaast geeft het extra warmte en is het goedkoop. Het is ook verkrijgbaar in heel wat uitvoeringen. Redenen genoeg dus om laminaat te overwegen!

Laminaat voor een landelijk interieur

In een landelijk interieur is gezelligheid erg belangrijk. Er wordt daarom veel gebruikgemaakt van hout en andere natuurlijke materialen. Een laminaatvloer van Bebo parket past er goed bij, omdat het verkrijgbaar is in verschillende natuurlijke designs. Laminaat met de look van robuuste planken is bijvoorbeeld een goede keuze voor dit type interieur. Deze uitvoering heeft de meest natuurlijke uitstraling.

Laminaat voor een Scandinavisch interieur

In een Scandinavisch interieur is het belangrijk dat je kiest voor lichte kleuren. Laminaat is daarom een goede optie, want het is verkrijgbaar in ontzettend veel tinten. Vooral de lichte grijze en whitewash tinten doen het goed in een Scandinavische inrichting. 

Laminaat voor een modern of minimalistisch interieur

Voor een minimalistisch of modern interieur gebruik je het best geen warme houttinten. Maar als je kiest voor een witte, grijze of erg donkerbruine laminaatvloer past het wél geweldig in dit interieurtype. Een ander goede keuze is laminaat met tegellook. Het is een beter alternatief dan een echte tegelvloer, omdat het goedkoper is, eenvoudiger is om te leggen en zorgt voor meer warmte in de ruimte. 

 

https://www.rotterdam-wonen.nl/