Rotterdam Wonen
Image default
Tuin en buitenleven

Kunst olijfbomen

Kunst olijfbomen

Een goed gemaakte kunst olijfboom verdient een omhulsel dat de kwaliteit van zijn constructie evenaart. De meeste van onze bomen worden geleverd met een binnenpot of op hun houten basis, dus alles wat je hoeft te doen na levering is ze in een sierpot te zetten volgens je smaak voor stijl en grootte; we geven handige suggesties zoals lichtgrijze plantenbakken die mooi contrasteren met groene bladeren of speelse ronde exemplaren als je mooie contrasten tussen kleuren wilt creëren!

Kunst bonsai

KunstplantenXL is dé plekvoor prachtige kunst bonsai bomen die elke kamer een Aziatische sfeer geven. Met echte houten stammen en bladeren tot in elk detail, zullen deze sculpturen niet verkleuren of onderhoud nodig hebben! We hebben veel verschillende hoogtes voor u om uit te kiezen, dus er is er een geschikt in het bijzonder, ongeacht wat uw wensen zijn – of ze nu esthetisch zijn of praktische overwegingen zoals hoogtebeperkingen op plafonds.

Kunst klimop

Kunst klimop, ook bekend als kunst Hedera, is al vele jaren een populaire klimplant. Op sommige plaatsen wordt het groene kunstmatige klimop genoemd en op andere kunnen bonte of gestreepte variëteiten worden gevonden- dit prachtige gebladerte zorgt overal voor prachtig groen in de huis-tuin-kamer! Een van de beste kwaliteiten is dat je kunstmatige versies kunt gebruiken binnen tussen kamers als dat nodig is, omdat ze zo duurzaam zijn; gewoon ervoor zorgen dat geen muren beschadigen met hun slepende wijnstokken die draperen op nabijgelegen items zoals meubels poten zonder waarschuwing (het helpt niet als die planten toevallig hoger groeien dan wat zou kunnen lijken natuurlijk).

Siergras voor binnen

Misschien wel een van de meest veelzijdige planten op aarde, siergrassen kunnen worden gebruikt als een enkele plant of in grote groepen om elke ruimte te vullen met hun natuurlijke schoonheid. Hoge siergrassen zijn perfect voor het toevoegen van extra volume en het benadrukken van uw favoriete stuk of u nu een lege hoek thuis opvult of bloemen accentueert op het podium tijdens optredens!

https://kunstplantenxl.nl/plantennaam/olijf/