Rotterdam Wonen
Image default
Boeken en Tijdschriften

Jouw boek laten drukken bij deze specialist

Wil je jouw eigen boek laten drukken of printen? Schakel dan Bookadew in. Deze specialist in het drukken en printen van diverse soorten boeken levert verschillende oplagen aan uitgeverijen, bedrijven, verenigingen, maar ook aan particulieren. Deze oplagen hoeven niet groot te zijn en verschillen van maar 1 druk tot wel 500 drukken. Voor hoeveel drukken je ook kiest, de prijs blijft altijd voordelig.

Een boek afgestemd op jouw wensen

Wanneer je jouw boek wilt laten drukken is het fijn om van tevoren vast te stellen hoeveel dit gaat kosten. Daarom heeft Bookadew een prijscalculator ontwikkeld. Aan de hand van het soort cover, aantal pagina’s, afwerking, papiersoort en de kleur kan dit bedrijf berekenen wat de prijs van het drukken gaat zijn. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wanneer je tevreden bent met het uiteindelijke exemplaar kun je jouw boek meteen bestellen of eerst een inkijkexemplaar aanvragen. Op deze manier krijg je een voorbeeld te zien en weet je precies hoe het boek eruit komt te zien. Ben je nog niet helemaal tevreden? Geef dit dan door en de medewerkers van Bookadew helpen je verder!

Laat je boek printen tegen een scherpe prijs

Naast dat je bij dit bedrijf een boek kunt laten drukken, is het ook mogelijk om jouw boek te printen. Ook hiervoor wordt een prijscalculator gehanteerd. Door meer informatie over de cover van je boek, het formaat, aantal pagina’s en oplage kan de prijs door hen berekend worden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun je een weloverwogen beslissing maken. Ook bij het printen kun je een proefdruk krijgen. Dit alles tegen een scherpe prijs!

Bespreek jouw wensen

Wil je jouw boek laten drukken op printen? Neem dan contact op met Bookadew. Zijn staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden door te nemen. Of het nu gaat om een eigen boek, kookboek, scriptie of prentenboek; het is allemaal mogelijk bij deze specialist! Ze leveren echt maatwerk waarbij je de keuze hebt uit diverse formaten, papiersoorten, covers en oplagen.