Rotterdam Wonen
Image default
Bedrijven

Huis verkopen in Rotterdam steeds vaker via vastgoedbedrijf. Wat zijn de voordelen?

Huis verkopen in Rotterdam steeds vaker via vastgoedbedrijf. Wat zijn de voordelen?

Een huis verkopen in Rotterdam hoeft niet altijd via een verkoopmakelaar. Er zijn tegenwoordig andere mogelijkheden waaruit u kan kiezen voor de verkoop van uw huis. De vastgoedbedrijven zijn in opkomst, omdat zij voordelen kunnen aanbieden die gewone verkoopmakelaars niet hebben. Een verkoopmakelaar kost veel tijd en geld. Vanuit deze gedachte is De Nationale Vastgoedportefeuille opgestart om mensen een efficiëntere wijze aan te bieden van verkopen van een huis in Rotterdam. Kijk onze website voor meer informatie over het verkopen van uw huis in Rotterdam. 

 

Wat is een vastgoedbedrijf?

Het klinkt heel serieus en alleen voor mensen met veel geld maar een vastgoedbedrijf kan iedereen helpen door het kopen en verkopen van vastgoed. Dit kunnen beleggingspanden en bedrijfsruimten zijn maar ook particuliere huizen en appartementen. Vastgoedbedrijven kunnen alle soorten vastgoed opkopen om vervolgens eventueel op te knappen en verkopen aan hun beleggersnetwerk.

 

Wat zijn de voordelen?

Het grootste voordeel aan het verkopen van uw huis is dat een vastgoedbedrijven makelaarskosten rekent voor de diensten die ze aanbieden. Een vastgoedbedrijf haalt hun winst uit het verkopen van uw huis aan beleggers. U hoeft geen kosten te betalen voor de diensten waarvan u gebruikt maakt en u bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten

Als u uw huis verkoopt aan een vastgoedbedrijf bent u veel minder tijd kwijt aan de bezichtigingen en de onderhandelingen. Bij een gewone verkoopmakelaar moet u wachten totdat mensen interesse hebben in uw huis. Vervolgens komen allerlei potentiele kopers langs om uw huis te bezichtigen voor een paar weken. En dan nog vervolgens de onderhandelingsfase voor de verkoopprijs. Bij een vastgoedbedrijf kunt u één bezichtiging inplannen waar de specialisten gelijk een bod kunnen aanbieden. Binnen een week kunt u bij de notaris zitten met het koopcontract zonder ontbindende voorwaarden. Dit geeft ook nog eens volledige zekerheid.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille

Bent u overtuigd in wilt u uw huis verkopen in Rotterdam via een vastgoedbedrijf? U kunt vrijblijvend contact opnemen met De Nationale Vastgoedportefeuille. Wij bellen u binnen één werkdag terug om een bezichtiging in te plannen. Uiteraard hoeft u geen makelaarskosten te betalen, kan de verkoop van het huis binnen een week geregeld worden en heeft uw volledige zekerheid over de verkoop van uw huis.