Rotterdam Wonen
Image default
Woning en Tuin

Henders en Hazel levert jou een persoonlijke bank

Al je kiest voor het merk Henders en Hazel dan kun je jouw bank zo persoonlijk maken als je zelf wilt en zoals het past in jouw gezin. Het doel van het merk is namelijk dat het jouw interieur op zo veel mogelijk gebieden ondersteunt en comfort biedt. Elk jaar wordt er een nieuwe collectie uitgebracht waarbij verschillende woonstijlen worden aangesproken. Een andere mooie bijkomstigheid is dat er bij elk product van dit merk een kwaliteitspaspoort wordt afgegeven, zodat je alle informatie bij elkaar hebt en ook direct de garantie. Je kunt alles zelf samenstellen, van afwerking, tot onderstel stof én de samenstelling. Zo heb je jouw persoonlijke bank en vind je die nergens anders terug. 

Zo is Henders en Hazel ontstaan

Henders en Hazel is zo’n 17 jaar geleden begonnen met de productie van diverse meubelstukken onder hun motto “bijzonder in wonen”. Inmiddels hebben zij in Nederland alleen al 52 verkooppunten en in Europa zelfs meer dan 300 verkooplocaties. Dit merk is dus een bekendheid en bieden een eigentijdse en unieke collectie aan. Je kunt kiezen uit verschillende woonstijlen, zoals landelijk, natuurlijk, modern en industrieel. Zo past het meubelstuk of de bank altijd bij jouw interieur. 

Nog steeds reizen de ontwerpers van dit merk de hele wereld over om inspiratie te zoeken uit verschillende hoeken. In hun nieuwe collecties verwerken zij hun inspiratie en maken zij elk ontwerp zowel eigentijds als tijdloos. Er wordt rekening gehouden met comfort, ergonomie en ook een warme uitstraling. Dit maakt het merk juist zo uniek en beschikbaar voor iedereen. 

De negatieve ruimte in gebruik nemen

Een ander voordeel van Henders en Hazel is dat ze ook nagedacht hebben over opbergruimtes en hier meubels voor hebben ontworpen. Denk bijvoorbeeld aan opbergkasten, tv-meubelen en ook dressoirs. Hoe minder spullen je ziet liggen hoe schoner het huis aan voelt en waardoor je ook een rustiger beeld hebt voor je ogen. Die rust kan juist meer productiviteit opleveren. 

Eigenlijk kun je concluderen dat Henders en Hazel meubels, inclusief hun banken, een perfecte keuze is als je jouw interieur wil stijlen maar toch een uniek meubelstuk wilt hebben. Doordat je alle meubels zelf kan samenstellen vind je jouw creatie nergens anders terug en kun je variëren met de verschillende meubels. Het kwaliteitspaspoort wat bij elk meubel wordt afgegeven maakt dat je jarenlang optimaal kan genieten van hoogwaardige kwaliteit en dat allemaal voor een betaalbare prijs. Zo maken zij designmeubelen betaalbaar voor iedereen.

De combinatie van comfort en design in jouw interieur

Bij Henders en Hazel staat de combinatie van design en comfort centraal. Ongeacht of je gaat voor een bank, fauteuils, sofa’s of eetkamerstoelen. Maar je kunt ook vitrine kasten en boekenkasten aanschaffen waarbij de combinatie van design en comfort zijn verwerkt. Als je van één ontwerper verschillende meubelstukken combineert kun je een eigen stijl creëren en is er vaak toch een overlapping in de meubels waardoor het als één geheel eruitziet. Wijk af in kleuren, stoffen, opstellingen en onderstellen, maar zorg dat het geen rommeltje wordt.