Rotterdam Wonen
Image default
Woning en Tuin

Gevelisolatie keramisch

We denken steeds beter na over de isolatie van onze woning. We willen namelijk zo’n min mogelijk geld kwijt zijn aan stookkosten. Een manier om op de stookkosten te besparen is door gevelisolatie te plaatsen. Pickkers.nl is gespecialiseerd in het plaatsen van gevelisolatie. We isoleren oude woningen en zelfs young timers om te voorkomen dat er zoveel mogelijk warmte verloren gaat. In de wintermaanden blijft je woning zo aangenaam warm. Daarnaast ervaar je geen warmteverlies door tocht. In de zomermaanden blijft je woning tijdens de warmte zomerdagen weer lekker koel. Pickkers.nl helpt je graag om nieuwe gevelisolatie te plaatsen. Eén van de materialen die we voor de isolatie kunnen gebruiken zijn keramische platen.

Gevelisolatie keramisch met een uitstraling van steenstrips

Als je de buitenzijde van je gevel laat isoleren dan kan dit niet zomaar. Je krijgt te maken met allemaal eisen en wensen vanuit de gemeente. Natuurlijk wil je zelf graag je woning van buiten isoleren. Er komt zo een warmteschil om je woning heen. Een extra voordeel is dat er geen ruimte van binnenuit verloren gaat. Als je de woning van binnenuit laat isoleren ben je al vrij snel een hoop geld kwijt en raak je 15 cm per wand aan ruimte kwijt. Met vier wanden tikt dit echt aan. Door je woning van buiten te isoleren ervaar je hier geen problemen mee. Met gevelisolatie keramisch behoud je woning de baksteen uitstraling. Alleen wordt je woning nu van buiten uit geïsoleerd. Het is een nieuw systeem dat geïnstalleerd kan worden door Pickkers.nl. Gemeentes gaan hier sneller mee akkoord omdat de uitstraling van je woning zo min mogelijk wordt aangetast.

Minder ruimte nodig voor gevelisolatie

Als er gewerkt wordt met gevelisolatie keramisch dan is er ook minder ruimte van buitenaf nodig voor isolatie. Het gevelsysteem met keramische platen is namelijk minder dik. Daarnaast hoeft het originele ontwerp van je woning niet aangetast te worden. De keramische gevelisolatie kan in verschillende designs uitgevoerd worden. Er kunnen steenstrips gebruikt worden die bijna vergelijkbaar zijn met de huidige bakstenen van je woning. Hierdoor blijft de uitstraling van je woning voor een groot deel behouden. Maar is je woning wel optimaal geïsoleerd voor de toekomst. We zien dat gemeentes hier ook sneller mee akkoord gaan bij het afgeven van een vergunning. Uiteraard kan Pickkers.nl je hierbij van a tot z mee helpen. We helpen zelfs met het aanvragen van een vergunning en alle benodigdheden die hiervoor nodig zijn.