Rotterdam Wonen
Image default
Financieel

Geen problemen met de Belastingdienst met een goede accountant uit de omgeving van Venlo

Als ondernemer weet u dat u uw boekhouding goed op orde moet hebben. Dit is onder andere nodig om indien gewenst informatie aan de Belastingdienst te verstrekken. Uw accountant in de buurt van Venlo kan u daarbij helpen. Hij of zij kan uw administratie voor u voeren en zorgen voor het tijdig doen van de verplichte aangiftes. Uiteraard blijft u altijd zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van juiste gegevens en ook dat dit tijdig gebeurd. Maar een goede boekhouder in Venlo zal de termijnen goed voor u in de gaten houden, zodat er geen problemen ontstaan.

De Belastingdienst kan tot vijf jaar terug gegevens opvragen

Wanneer de Belastingdienst bij uw bedrijf een controle uitvoert, dan heeft deze meestal niet alleen betrekking op het afgelopen boekjaar. De Belastingdienst kan gegevens tot maximaal vijf jaar terug opvragen. Het is dus zaak dat u deze informatie paraat heeft. Uw boekhouder in Venlo kan informatie meestal direct uit hun systeem aanleveren aan de Belastingdienst. Vrijwel iedere accountant in de omgeving van Venlo en Tegelen werkt met boekhoudsystemen die goed samen gaan met het systeem van de Belastingdienst. Digitale uitwisseling van informatie zorgt er uiteraard voor dat de controle een stuk vlotter kan verlopen.

Wilt u een goede relatie met de Belastingdienst?

Als ondernemer wilt u natuurlijk geen problemen met de Belastingdienst. Als administratie voeren niet uw ding is, laat dit dan over aan een ervaren accountant in de omgeving van Venlo. Schreurs Winters Accountants & Bedrijfsadviseurs uit Tegelen, een boekhouder in de omgeving van Venlo, kan u hierbij van dienst zijn. U kunt een afspraak maken om te bespreken welke diensten u graag uit handen wilt geven. U kunt zich dan volledig concentreren op uw bedrijf: nieuwe klanten werven, de winst laten groeien en goede zaken doen. Uw administratie is in goede en vertrouwde handen. Het enige wat u nog hoeft te doen, is ervoor zorgen dat de informatie die nodig is voor de aangiftes tijdig wordt aangeleverd zodat deze kan worden verwerkt.