Rotterdam Wonen
Image default
Bedrijven

Een fotowand staat voor persoonlijkheid

Niets geeft een interieur zoveel persoonlijkheid mee als datgene wat je aan de muren hangt. Posterwanden geven elke kamer van je huis die eigen touch die het verschil kan maken tussen saaie eentonigheid en sfeervolle gezelligheid. Ze vertellen meteen iets over je persoonlijkheid en bieden elke bezoeker een directe blik op die dingen die jou als bewoner boeien en inspireren.

ELKE KAMER EEN EIGEN STIJL
Of je nu gekozen hebt voor een inrichting in Scandinavisch design, in minimalistische strakheid of in warme landelijkheid, altijd heb je wel een muur die je kamer met posters in aangepaste lijsten, kleuren en afmetingen een extra cachet mee kan geven. In de keuken kan dat bijvoorbeeld met ingelijste foto’s van verse specerijen, fris ogende cocktails of heerlijke recepten. De rust in je slaapkamer benadruk je dan weer met afbeeldingen uit het dieren- en plantenrijk of prachtige beelden van de bergen en de zee. Of wat dacht je van een oppeppend citaat aan de muur tegenover je bed, dat je aan het begin van elke nieuwe dag meteen al bij het ontwaken in de juiste stemming brengt?

AANPASSEN AAN ELK MOMENT
Een van de mooiste eigenschappen aan een fotowand is dat hij geen statisch gegeven hoeft te zijn. Geef je je woonkamer, keuken, slaapkamer of elke andere kamer in je huis graag regelmatig een nieuwe look, dan vervang je de posters toch simpelweg mee. Zo kan een kinderkamer bijvoorbeeld in geen tijd van een zachte babylook met posters in poederkleurtjes veranderen over een kleurrijke kleuterkamer naar een spetterend tienerinterieur. En niet alleen de afbeeldingen an sich maken hierbij het verschil, ook de grote van de diverse kaders, de gekozen passe-partout en de manier waarop je de ingelijste posters onderling aan de muur met elkaar combineert, zorgen elke keer weer voor een ander en vaak verrassend effect.

Wanneer ga jij jouw persoonlijke fotowand samenstellen?