Rotterdam Wonen
Image default
Financieel

Drie voordelen van investeren in vastgoed op een vakantiepark

Als u denkt aan de woorden “vastgoed investeren” dan denkt u waarschijnlijk eerder aan een particuliere woning dan aan een recreatiehuisje op een vakantiepark. Heeft u geld dat u wilt investeren in vastgoed, dan zal u naderhand moeten zorgen dat u hier inkomsten uit haalt. U wordt bijvoorbeeld huisbaas, met alle lasten van dien. Investeert u in een recreatiewoning via Center Parcs Vastgoed, dan laat u het verhuren aan de specialisten over. Dit heeft de volgende belangrijke voordelen.

Compleet zorgeloos in vastgoed investeren

Als u gaat investeren in een vakantiehuisje op een vakantiepark, dan heeft u hier verder geen omkijken naar. Het park zorgt ervoor dat er huurders komen, ze regelen dat het huisje na elk bezoek schoongemaakt en onderhouden wordt en gebreken worden door het park hersteld. Kosten hiervoor worden niet afgetrokken van de huurprijs die u krijgt van het park.

Na investering een gegarandeerd inkomen

Vervolgens kunt u zeker zijn van bepaalde inkomsten. U gaat met het vakantiepark een overeenkomst aan waarin wordt afgesproken dat zij uw woning mogen gebruiken en verhuren en dat u periodiek een vast bedrag ontvangt, ongeacht of de woning leegstaat of onderhoud nodig heeft. U heeft de komende jaren dus een gegarandeerd inkomen en dat is vandaag de dag heel wat waard.

Samenwerking aangaan voor lange termijn

U kunt lang van al deze voordelen gebruik maken. De overeenkomsten tussen eigenaar en park duren meestal ongeveer 15 jaar. Tijdens deze 15 jaar heeft u alleen de lusten van uw vakantiehuisje en niet de lasten, want die worden door het park opgepakt. Op deze manier investeren in vastgoed geeft u meer financiële zekerheid dan wanneer u een spaarrekening af zou sluiten en kunt u zelf een huisje bezitten op een bekend vakantiepark. Een betere investering en garantie van een zorgeloze toekomst zijn heden ten dage lastig te vinden.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/