Rotterdam Wonen
Image default
Groothandel

Deze kleinschalige groothandel onderscheid zich door hun passie voor food in Den Haag

Groothandel Su is uw typische regionale groothandel. Als groothandel in Den Haag focussen zij zich producten die vallen onder food. Van blikvruchten, tot specerijen en van meel tot poedersuiker: u vindt het in hun assortiment. Het motto van dit bedrijf luidt ‘wie niet groot is moet flexibel zijn’ en dit laten ze ook zeker zien met hun service. Zij proberen op alle mogelijke manieren u, als klant, te voorzien van de juiste producten. Het maakt hierin niet uit of u regelmatig inkopen komt doen of een echte seizoensklant bent.

Op de food-afdeling van deze groothandel in Den Haag vindt u verschillende merken

Groothandel Su is een onafhankelijke leverancier. Hierdoor zijn zij als groothandel in Den Haag die zich focust op food, niet gebonden aan merken. Zij bepalen op basis van de vraag van hun klanten wat zij aanbieden. Mocht het merk of product dat u graag wilt inkopen toch niet in hun assortiment aanwezig zijn? Dan kijkt deze groothandel graag wat zij voor u kunnen beteken. Dit kan zijn door een geselecteerde hoeveelheid van het product op te nemen of een speciale bestelling te plaatsen bij een partner.

Nationaal als internationaal

Aangezien Groothandel Su een kleinschalig familiebedrijf is met een afkomst uit het Caribisch gebied, heeft deze groothandel niet alleen in Den Haag zijn specialisatie in food laten merken. Door de jaren heen heeft het bedrijf een goede naam opgebouwd in het buitenland. Zij maken dan ook graag wijzigingen in hun levertijden en maken het online plaatsen van een bestelling mogelijk. Zo kunt u dus ook in het buitenland profiteren van de service die deze groothandel biedt.

Bestel de gewenste producten

Op groothandelsu.com vindt u een uitgebreid overzicht van alle foodproducten die de groothandel in Den Haag verkoopt. Voor ieder voedselproducerend bedrijf, ongeacht of u regelmatig of seizoensgebonden inkopen bij hen doet, hebben zij de gewenste producten. Bent u op zoek naar een specifiek product of een grote hoeveelheid van één product? Neem dan contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken.

https://groothandelsu.com/