Rotterdam Wonen
Image default
Woningen

Bruiloft tips

Laat jullie gezamenlijke hobby’s jullie inspireren. Als je geen origineel idee kunt bedenken voor je speciale dag, kijk dan niet verder dan de activiteiten die jou en je partner plezier brengen.

Bedenk waar jullie allebei van houden en of er ervaringen zijn die jullie samen hebben beleefd en die jullie zouden willen herbeleven of incorporeren. Ik laat me inspireren door mijn reizen, door kunst en mode.

Lees ook: originele activiteiten bruiloft

Het is altijd een goed startpunt, omdat het je kan helpen de rest van de weg te volgen. Denk niet aan wat normaal of traditioneel is, maar denk na over wat jullie dag uniek maakt.

Denk aan activiteiten die jullie als koppel hebben gedaan en die jullie het meeste plezier hebben gebracht. Recreëer dat voor je gasten, zodat ze een kijkje kunnen nemen in wat jullie het gelukkigst maakt. Echte momenten/ervaringen creëren de sterkste band.

 

Hou rekening met de praktische kant

Hoewel de hemel echt de limiet is met unieke trouwideeën, moet je er wel rekening mee houden dat ideeën haalbaar moeten zijn voor jou en je weddingplanner. Hoewel sommige ideeën er cool uitzien, kan het moeilijk zijn om ze op grote schaal uit te voeren tijdens een trouwdag. Het is altijd een goed idee om het decorbeleid van de locatie te controleren voordat je boekt! Zorg ervoor dat je ideeën die je op het hart liggen, daar mogelijk kunnen worden gemaakt voordat je het contract ondertekent.

Kort nadat je verloofd bent, is de kans groot dat je je afvraagt: “Hoeveel mensen moet ik uitnodigen voor mijn bruiloft?” Het is een vraag die elk koppel dat hun huwelijk plant, bezighoudt. Of je nu een overdadig landgoedfeest of een intieme ceremonie in het stadhuis voor ogen hebt, je zult moeten kiezen hoeveel vrienden en familie je op je trouwdag wilt uitnodigen. De meest bepalende factor is natuurlijk jullie budget voor de bruiloft.

Het budget dat je beschikbaar hebt voor je grote dag heeft een directe invloed op het aantal gasten dat je kunt ontvangen. Begin met het evalueren van je trouwbudget (samen met eventuele financiële bijdragen van familieleden) om een algemeen beeld te krijgen van hoe dat getal overeenkomt met de prijzen van de locaties die je op het oog hebt.

Meer blogs over lifestyle