Rotterdam Wonen
Image default
Bedrijven

BinBin prullenbakken gespot in Markthal Rotterdam

De Markthal Rotterdam kiest voor BinBin prullenbakken.

De Markthal in Rotterdam is een mooi gebouw. Maar sinds kort nog iets mooier???? Want het iconische gebouw in het centrum van de stad is sinds kort uitgerust met 120 L BinBin prullenbakken. In verschillende kleuren voor verschillende afvalstromen. Eigenaar Klepierre heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en afvalscheiding hoort daar bij.

Bezoekers van de hal kunnen hun afval dus kwijt in een zwarte, blauwe of rode prullenbak. Voor respectievelijk restafval, papier en plastic. De prullenbakken zijn uitgerust met vlamwerende deksels.

De Markhal in Rotterdam is vijf jaar geleden opgeleverd. Iedereen blij. Alleen was de architect vergeten om na te denken over prullenbakken. Die waren niet geintegreerd in het gebouw. De eerste vijf jaar is dat opgelost met Nederland Schoon afvalbakken maar de eigenaar van het gebouw wilde iets dat beter past de Markthal en de stad Rotterdam. Ze kwamen uit bij de BinBin van Barrelkings. Nog een reden om de schitterende hal in het centrum van Rotterdam te bezoeken. Gaat dat zien!