Rotterdam Wonen
Image default
Woning en Tuin

bestel het vandaag allemaal bij Deens!

Een wandkleed van Urban Cotton, een HK living lampvoet en een Nordal schaal: bestel het vandaag allemaal bij Deens!

Een goede schaal mag in een uitzet niet ontbreken. We beschrijven er een paar die je kunt bestellen op Deens.nl. We hopen dat er eentje voor je tussen zit! Voordat we beginnen wijzen we je erop dat er schalen zijn van de volgende materialen:

-hout;

-metaal;

-marmer;

-messing;

-keramiek;

-leder;

-papier;

-glas;

-kunststof;

-natuurlijke materialen.

Aan leer had je misschien niet direct gedacht? Nordal is een label dat twee schalen / dienbladen aanbiedt met de naam SAMOA. Het ene design is grijs, het andere roze. Beide zijn volledig afgewerkt met suède. Ze zien er stijlvol uit en voelen glad aan. De SAMOA is multifunctioneel. Zoek je een decoratieve schaal om wat mooie spulletjes in te leggen, dan voldoet deze absoluut. Heb je behoefte aan een praktisch dienblad om koffie te serveren? We raden dit model aan. De maten: 30 bij 21 bij 3,5 cm.

Het aanbod schalen op Deens.nl kun je gericht bekijken door je lievelingskleur op te geven. Wij gaan voor groen en er verschijnen maar liefst 6 verschillende exemplaren. De Household Hardware saladekom springt er direct uit. Het is een groot ontwerp met een diameter van 30 cm. Je kunt ‘m gebruiken voor een zomerse maaltijdsalade of als fruitschaal. Household Hardware producten komen uit Marokko. Ze worden met de hand gemaakt en beschilderd. Dit label heeft duurzaamheid hoog in het vaandel; de designers werken hoofdzakelijk met gerecyclede en vintage grondstoffen.

Je kunt natuurlijk ook gaan voor een setje schalen. We geven twee voorbeelden. Bloomingville heeft in haar collectie een drietal te stapelen kommetjes in grijs, bruin en wit. Ze zijn gemaakt van papier-maché en afgewerkt met een mat laagje. Voor de duidelijkheid: deze bakjes zijn puur bedoeld ter versiering, je kunt ze niet in de magnetron of vaatwasser doen.

De twee ronde messing dienbladen van het Madam Stolz-label zijn extra stevig. Je kunt ze op allerlei manieren gebruiken. De theepot en theemokken passen er op, net als een fles wijn met een aantal glazen. Als onderzetter voor een bloemenvaas of als kaarsenstandaard misstaan ze zeker niet.

https://www.deens.nl