Rotterdam Wonen
Image default
Woningen

Alles over slaapcomfort

Slapen is noodzakelijk voor een goede gezondheid. Je voorkomt ziektes en zit beter in je vel wanneer je een goede nachtrust hebt gehad. Daarom geef ik je in deze blog tips voor méér slaapcomfort.

Het beste bed

First things first. Het allerbelangrijkste is natuurlijk een goed bed. Elke dag slapen zoals in je favoriete hotel? Kies er dan voor om een hotelbed te kopen. Je spendeert elke dag tijd in je bed, zorg er daarom voor dat je een goede uitkiest. 

Natuurlijke materialen

Om nog even verder in te gaan op dat bed, een bed gemaakt van natuurlijke materialen zorgt voor het beste comfort. Natuurlijke materialen zijn namelijk de beste klimaatregelaars. Kies daarom voor een bed én beddengoed van natuurlijke materialen.

Juiste verlichting

Om in slaap te komen is goede verlichting belangrijk. Eigenlijk weinig verlichting. Van helderwit licht komt je lichaam niet in slaapmodus. Kies daarom voor verlichting die gedempt kan worden. Óók in de badkamer. Vermijd ook het gebruik van je laptop, telefoon en televisie voor het slapen.

Fijne sfeer

Naast de juiste verlichting is de hele sfeer van je slaapkamer belangrijk. Voor de beste slaap is een fijne slaapkamer essentieel. Sommige mensen zijn geneigd minder aandacht te besteden aan het interieur van hun slaapkamer, omdat daar geen andere mensen komen. Terwijl je zelf elke dag lange tijd in deze kamer bent. Het interieur van je slaapkamer is dus wél belangrijk. Kies daarom bijvoorbeeld een bed met een mooi hoofdbord.

Ben jij op zoek naar dat perfecte bed van natuurlijke materialen? Dan heb ik een tip voor je. Bij Nilson Beds hebben ze kwalitatief goede bedden, van natuurlijke materialen mét prachtige hoofdborden. Die wil je Echt hebben.