Rotterdam Wonen
Image default
Financieel

Advies nodig over een hypotheek oversluiten in Ede?

Wilt u misschien uw hypotheek oversluiten in Ede? Of heeft u dit al besloten en wilt u bij het oversluiten hulp van een professional? Van der Horn Financiële Diensten staat voor u klaar! Van der Horn Financiële Diensten is een onafhankelijk bedrijf dat u adviseert over de mogelijkheden wat betreft een hypotheek oversluiten in Ede. Het bedrijf zelf is dan ook in Ede gevestigd.

De werkwijze van deze specialist

Als u twijfelt over het afsluiten van een hypotheek in Ede, kunt u op een hypotheekadviesgesprek gaan, waarin wordt gekeken naar wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie. Ook kunt u tijdens dit gesprek uitgebreid uw vragen stellen. Wanneer u heeft besloten om uw hypotheek over te sluiten, dan zal Van der Horn Financiële Diensten in Ede u indien gewenst ook helpen bij het oversluiten zelf. Al het papierwerk zal voor u gedaan worden. Bovendien kan het bedrijf zelfs onderhandelen met verschillende partijen, waardoor het maandelijkse bedrag kan worden verlaagd.

U kunt zelf meedenken

Het voordeel van Van der Horn Financiële Diensten is dat het bedrijf erg flexibel is. Er is niet één standaardaanpak die altijd wordt gehanteerd. Het bedrijf laat juist zo veel mogelijk ruimte voor u als klant open, zodat u zelf over alles kunt meebeslissen. U kunt uw wensen aangeven en zelf ideeën aandragen. Deze mogelijkheid wordt door de klanten ook erg gewaardeerd.

Vraag een gratis eerste adviesgesprek aan

Het feit dat klanten zelf mogen meedenken is al een positieve bijdrage aan de service, maar dit is nog lang niet alles. Zo doet het bedrijf er alles aan om de allerbeste kwaliteit te leveren, voor een schappelijke prijs. Zo is het eerste adviesgesprek gratis en krijgen starters zelfs korting op het totale bedrag. Bovendien worden alleen de beste mensen in het vak aangenomen, die ook regelmatig getraind worden, waardoor hun kennis up-to-date blijft. Daarnaast is het bedrijf officieel gecertificeerd als vakkundig en betrouwbaar.

https://www.hornfd.nl/