Rotterdam Wonen
Image default
Woningen

Woning opkoper Rotterdam Sons Real Estate

De vastgoedmakelaar die tevens actief is als huis opkoper

Sons Real Estate is als makelaar die zelf huizen opkoopt zeer actief in regio Rijnmond en met name in het grootstedelijke gebied Rotterdam en de aangrenzende gemeenten Barendrecht, Schiedam, Capelle aan den Ijssel, Vlaardingen en Spijkenisse.

Een alternatief op reguliere verkoopmakelaars

De opkoper Sons Real Estate koopt huizen op een andere manier dan reguliere verkoopmakelaars. Het is een echte vastgoedmakelaar, zo worden er geen courtage gerekend aan de verkopende partij. Dit is een uitkomst voor mensen die bijvoorbeeld in financiele nood zitten of helaas de wens hebben om te scheiden. Want mensen met betalingsproblemen hebben baat bij een snelle verkoop en daarnaast kost het hen niks. De totale opbrengsten worden direct op de rekening bijgeschreven en dit zorgt voor een betere uitgangspositie om uit d ebetalingsproblemen te geraken. Ook biedt Sons Real Estate direct een bod op huizen met volledige zekerheid. Mensen in nood wordne hiermee zeer snel geholpen. Bekijk de informatie op de volgende pagina’s:

Sons Real Estate huis opkoper van Rotterdam

Algemene informatie over de dienst ‘huis verkopen’

Bredere inzet en afzetmogelijkheden van verkochte woningen

Sons Real Estate is van oudsher een bouwonderneming met veel contacten en een immens investeerdersnetwerk en er wordt dus ook een grotere afzetmarkt ingezet als bij een verkoop via puur Funda. Ook Sons Real Estate verkoopt woningen via Funda na een kleine renovatie of herstelwerkzaamheden. Veel makelaars huren hier externe partijen voor in, maar meestal wordt enkel advies gegeven en dient de verkoper hier zelf voor te zorgen. Dat is tevens een verschil met woning opkopers in Rotterdam, want die kunnen zelf ook reparaties of onderhoud uitvoeren. Sons Real Estate is namelijk naast een vastgoedmakelaar ook een vastgoedbeheerder die gespecialiseerd is in leegstandsbeheer. Lees hier meer over de op de website van Sons Real Estate!