Warm toediening van PAR LED lampen

Rotterdam-wonen

Warmte-uitwisseling methode

Teneinde houden van een lage temperatuur snijpunt grote uitvoering van een LED houden elke techniek voor het uitstoten van warmte van leds moet worden beschouwd. Geleiding, convectie en straling zijn de drie methode voor de warmte-uitwisseling. Gewoonlijk worden LEDs belichaamd in een eenvoudige spoed, wat een slechte warmte geleider. Bijna alle warmte geleverd wordt via de achterzijde van de chip. Warmte wordt gemaakt op basis van de PN kruising door middel van elektrische vitaliteit die niet meer dan werd veranderd om waardevolle licht, en gericht naar buiten te voelen door een lange weg, vanaf kruising te patchen punt, lassen punt aan boord, en de raad van bestuur om de warmte gootsteen en daarna naar de omgeving. Een run van de molen LED-side perspectief en zijn warme model worden verscheen in de cijfers.

 

Kruispunt temperatuur lager als het warme impedantie Littler en op dezelfde wijze, met een lagere omgevingstemperatuur. Om de waardevolle range allesomvattend temperatuur gedurende een bepaalde PAR verspreiding uit te breiden, moet de totale warm verzet van de kruising naar de omliggende worden geminimaliseerd.

 

De kwaliteiten voor de warme weerstand tegen verandering in het algemeen vertrouwen op het materiaal of segment leverancier. Zo zal RJC gaan van 2,6 ° C / W tot 18 ° C / W, afhankelijk van de LED maker. (TIM) warm weerstand van het warme interface van materiaal zal ook contingent veranderen van het soort materiaal koos. Basic TUM zijn epoxy, warme olie, gewicht lichtgeraakt lijm en patch. PARLEDs worden regelmatig gemonteerd op metaal-center printed circuit vellen (MCPCB), die zal worden toegevoegd aan een warmte wastafel. Hitte leidde door de MCPCB en warmte gootsteen wordt verstrooid door convectie en straling. In de bundel plan de vlakheid en de aard van elk deel, verbonden montage gewicht, contactzone, het soort tussenlaagmateriaal en de dikte zijn enorm essentiële parameters weerstand omtrek verwarmen.

https://leds-depot.nl/