Rotterdam Wonen
Image default
Financieel

Veilig online betalen ? Gebruik een paysafecard van dit bedrijf!

Tegenwoordig is het heel normaal om online betalingen te verrichten. Echter is dit lang niet altijd veilig, zeker omdat je vaak je persoonsgegevens achter moet laten. Gelukkig is er een oplossing. Bij KaartDirect.nl kun je terecht voor een paysafecard, een soort creditcard waar je anoniem mee betaalt. Je hoeft geen persoonsgegevens in te vullen, alleen een cijfercode. Bovendien kun je bij het bedrijf terecht voor een hele hoop andere tegoedkaarten, denk dan aan een tegoedkaart voor de Nintendo eShop.

Hoe werken de tegoedkaarten?

De tegoedkaarten van het bedrijf werken op dezelfde manier als een gewone creditcard of betaalpas. Het verschil met een gewone betaalkaart is wel dat de tegoedkaarten prepaid zijn. Je moet er dus eerst geld opzetten voordat je ermee kunt betalen. Je kunt de tegoedkaarten gebruiken voor veel verschillende producten, denk aan games, game-uitbreidingen, films en muziek. Het maakt niet uit waar je de producten koopt. Je hoeft ook niet het hele bedrag in een keer uit te geven. Het resterende bedrag kun je gebruiken om een ander product mee te kopen. Nadat je hebt betaald, zul je direct een code ontvangen en kun je bijvoorbeeld de game gebruiken.

Wat biedt het bedrijf?

Het bedrijf biedt niet alleen een paysafecard of tegoedkaart voor de Nintendo eShop. Hoewel er in de Nintendo eShop alleen al een heleboel tegoedkaarten te vinden zijn die met games te maken hebben, kun je op de website ook terecht voor allerlei tegoedkaarten voor muziek, films en noem maar op. Naast de paysafecard zijn er nog vergelijkbare betaalkaarten als Neosurf.

Neem een kijkje op de website

Het bedrijf is een officiële winkel, dus zeer betrouwbaar. Alle codes werken. Mocht er toch iets mis zijn gegaan of mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met het bedrijf. Dit doe je door het contactformulier op de website in te vullen. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Gerelateerde artikelen

Een betrouwbare salarisadministratie in Roosendaal

Ontdek alle voordelen van E-procurement

Verzekeringen in Bergen op Zoom: waarom en op welke manier kunt u uw assuranties afsluiten?