Rotterdam Wonen
Image default
Woning en Tuin

Toe aan een traprenovatie? Denk na over de verschillende opties

Ben je net verhuisd en wil je de woning aanpassen, of is je huidige woning toe aan een opknapbeurt? Vergeet dan niet ook de trap mee te nemen in je planning. Kies je voor een open trap of liever voor een dicht exemplaar met opbergruimte onder de trap? Wat de beste optie is voor jouw situatie, is afhankelijk van meerdere factoren. Afwegingen die meespelen bij het maken van je keuze zijn:

  • De grootte van de woning;

  • De hoeveelheid opbergruimte in de woning en de behoefte aan extra opbergruimte;

  • Het interieur van de woning. Wil je een knusse uitstraling of kies je voor een ruimtelijke en moderne vibe?

Traprenovatiespecialist Stairz kan je helpen bij het maken van de juiste keuze. Laat een expert langskomen en krijg professioneel advies over de verschillende opties. Dit bedrijf denkt met je mee en helpt je uiteindelijk met het uitvoeren van je wensen.

Extra opbergruimte een must? Kies voor een dichte trap!

Is opbergruimte iets waar je veel waarde aan hecht en kun je hier wel wat meer van gebruiken? Kies dan voor een dichte trap in je woning. Door de ruimte onder de trap dicht te maken, creëer je extra ruimte. Maak hier een handige kast van met opbergplanken en je hebt heel eenvoudig ineens veel extra opbergruimte. Bij kleinere huizen is het ook een goede optie om de kapstok in de kast onder de trap te maken. Hierdoor hangen niet al die jassen in je smalle gang. Wil je je open trap dichtmaken met stootborden en de ontstane ruimte dichtmaken om hier opbergruimte te maken? Dan ben je bij Stairz aan het juiste adres.

Hou je van ruimte? Kies voor een open trap!

Een open trap zonder stootborden zorgt voor een compleet ander effect dan een dichte trap. Met een open trap creëer je een ruimtelijke look. Je kamer ziet er groter uit doordat de trap prettig ruimtelijk oogt. Kies voor een moderne open uitstraling van je woning door de keuze voor een open trap. Laat de trap renoveren door Stairz en kies het materiaal en de look van de treden zelf uit. Zo laat je de trap eenvoudig opgaan in de rest van je interieur en geeft hij je woning net dat beetje extra.

Kies wat past bij jouw woning en woonbehoeftes

De trap is een belangrijk onderdeel van een woning. Zorg dat hij aansluit bij je woonbehoeftes. Vind je ruimtelijkheid belangrijk of is extra opbergruimte iets wat je goed kunt gebruiken? Maak de keuze die bij jou past en Stairz helpt je met de rest. Bekijk de website van deze specialist op het gebied van traprenovaties en laat je verrassen door de mogelijkheden.