Rotterdam Wonen
Image default
Dienstverlening

Single reizen zijn een onvergetelijk avontuur

Ben je single en wil je graag op vakantie? Dat is echt geen enkel probleem. Steeds meer mensen gaan in hun eentje op vakantie, of gaan mee met een groepsreis. Neem bijvoorbeeld de single reizen van One2gethertravel. Dan ga je op reis met andere singles die ongeveer even oud zijn als jou en waarmee je interesses deelt. Zo heb je vaak snel een klik met je reisgenoten. De groepen van de single reizen bestaan meestal uit ongeveer twintig deelnemers. De groep is dus niet te groot en ook niet te klein. Bovendien ben je als alleenstaande helemaal vrij tijdens je vakantie. Je bepaalt zelf of je een kamer deelt of niet en ook kies je zelf aan welke activiteiten je meedoet. Er zijn geen verplichtingen en je leert je reisgenoten op een ongedwongen manier kennen. Kortom: je blijft de baas over je eigen vakantie. Het is immers jouw reis en jouw avontuur!

Ook mooie vakanties voor alleenstaande ouders met kinderen

Ben je een alleenstaande ouder met kinderen en wil je graag met je kroost op vakantie? Ook dat kan bij One2gethertravel! Kies dan voor een eenoudervakantie. Deze reisorganisatie verzorgt de complete reis tot in de puntjes, waardoor jij als alleenstaande ouder onbezorgd geniet van je vakantie. Een aantal voordelen op een rij:

  • Verzekeringen zijn mogelijk.
  • Transfers en ruimbagage zijn inbegrepen.
  • 24/7 ondersteuning van deskundige reisleiding.
  • De leukste activiteiten voor ouders en kinderen.
  • Terwijl de kinderen spelen, geniet jij van je eigen quality-time.

Ontdek de mogelijkheden en boek jouw ideale reis

Als je geïnteresseerd bent in een vakantie als alleenstaande ouder met kinderen of in een van de single reizen van One2gethertravel, bekijk dan direct online het aanbod. Hier vind je zeker een reis die aan al je wensen en eisen voldoet. Boek jouw welverdiende vakantie en geniet volop van de ongedwongen sfeer, gezellige mensen, leuke activiteiten en kom heerlijk tot rust.