Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Professioneel Budgetbeheer en bewindvoering door Bonumdicus.nl

U kunt terecht bij Bonumdicus.nl voor budgetbeheer, bewindvoering en budgetcoaching. Onze professionals helpen u weer grip op uw leven te krijgen. Bent u uw financiën kwijt? Wij denken in oplossingen en helpen u met de kantonrechter, beschermingsbewind en andere juridische zaken. Onze professionals zijn deskundig, betrokken en denken met u mee in oplossingen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en stellen we een budgetplan. Krijgt weer overzicht in uw financiën met budgetcoaching en budgetbeheer. Leer omgaan met schulden, administratie en andere financiële zaken. Bonumdicus.nl streeft naar het bevorderen van uw zelfredzaamheid!

Bewindvoering 

Bent u door een situatie in de schulden gekomen? Wij helpen u graag met overzicht krijgen op uw schulden en financiën. Samen brengen we de situatie in kaart en kijken we naar mogelijkheden. We helpen u weer grip te krijgen op de situatie. Bewind wordt door de kantonrechter uitgesproken wanneer er sprake is van schulden. onze professionals hebben deskundige kennis en kunnen u van professioneel advies voorzien. Vragen over schuldhulpverleningstraject? Eigendommen? Schuldsanering? Wij beschikken over alle antwoorden en kunnen u helpen met grip krijgen op de situatie. de bewindvoerder houdt zich bezig met het stabiliseren van de financiële situatie. het inkomen van de rechthebbende wordt zo veilig gesteld. Laat u adviseren over bewindvoering door onze professionals. 

Orde in uw financiële situatie

Bonumdicus.nl kan u helpen met budgetbeheer en budgetcoaching. Bij budgetbeheer machtigt u ons om de financiën te beheren. Daarbij voorkomt u dat er schulden kunnen ontstaan of verergeren. Krijg grip op de schulden en laat de financiën beheren door onze professionals. Wij zijn betrokken en stellen uw belang voorop. Rekeningen blijven op uw naam, maar wordt beheert door ons. We maken een budgetplan waardoor orde en rust ontstaat in uw financiën. Met het budgetplan houden we overzicht op de uitgaven aan boodschappen en andere vaste lasten. Budgetbeheer en budgetcoaching is eenvoudig aan te vragen voor voordelige tarieven bij Bonumdicus.nl.

Persoonlijk advies bij Bonumdicus.nl

Bonumdicus.nl streeft er naar uw orde en rust te krijgen in uw financiën. We stellen uw financiële belangen voorop en denken mee in mogelijkheden. Onze professionals leveren persoonlijke en deskundige service. Krijg weer grip op uw schulden, budget en administratie met www.bonumdicus.nl.

Gerelateerde artikelen

Het uitbesteden van salarisverwerking

Binck Bank: Online beleggen via jouw eigen bank

Handige printers