Personeelsadministratie uitbesteden? Schakel de diensten in van 365 Payroll

Rotterdam-wonen

U wilt uw personeelsadministratie uitbesteden en zoekt naar een geschikte payroll organisatie? Met een uitgebreid dienstenpakket kan 365 Payroll u wellicht helpen. Deze payroll organisatie is actief in heel Nederland en werkzaam in verschillende branches. Met ervaren professionals kunnen ze meer voor u betekenen dan alleen het overnemen van uw salarisadministratie. 365 Payroll kan u namelijk bij al uw HR-vraagstukken adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om het uitdiepen van een pensioenkwestie of het aanscherpen van uw HR-strategie, deze professionals staan tot uw dienst.

Meer tijd, minder zorgen

Wat kan het uitbesteden van personeelsadministratie voor u betekenen? U blijft zelf de belangrijke beslissingen nemen, maar u besteedt het juridisch werkgeverschap uit en zult daardoor minder ondernemersrisico’s dragen. Dit zorgt meer flexibiliteit voor uw onderneming en voor minder zorgen voor u als ondernemer. Zo heeft u niet langer administratieve en financiële verplichtingen naar de ingeleende medewerkers. Dit behoort toe aan de werkzaamheden en verantwoordelijkheden van 365 Payroll. Zo houdt u door het uitbesteden van uw personeelsadministratie meer tijd over voor de kernactiviteiten van uw bedrijf. Daarbij zal 365 Payroll u adviseren op het moment dat er wijzigingen in wet- en regelgeving zijn op HR-gebied. Verder heeft u direct inzicht in de totale personeelskosten.

Langere contractflexibiliteit

Als ondernemer zijn er verschillende flexibele arbeidscontracten die u een werknemer kunt aanbieden. Voorbeelden zijn een min/max-contract en een nul-urencontract. Het nadeel van een contract met een vast aantal uren is dat u verplicht bent de werknemer door te betalen ook als er op een bepaald moment geen werk voor deze werknemer is. Voor een nul-contract geldt dat u deze maar voor een beperkte periode kunt aanbieden voordat de werknemer aanspraak kan maken op contracturen. Met een payroll contract ofwel inleencontract via 365 Payroll kunt u een werknemer een arbeidscontract voor bepaalde termijn bieden met een duur tot vijf en een half jaar.

https://365payroll.nl/