Rotterdam Wonen
Image default
Bedrijven

Overstappen op led en profiteren van subsidie LED verlichting samen met Led Design Holland

Een lichtplan op maat inclusief advies over de beste ledlampen tegen scherpe prijzen. Snelle installatie en kosteloze service achteraf. Per direct en definitief flink besparen op de bedrijfsenergierekening. Wat denkt u ervan?

Led Design Holland behoort tot de betere led-specialisten van ons land. Ook op het gebied van LED verlichting kantoor. Deze firma beschikt over vakmensen met veel ervaring. Zij kennen alle belangrijke led-producenten en kunnen led’s voordelig inkopen. Welke led de beste keus is, is niet in het algemeen te zeggen. Voor grote fabriekshallen, opslagloodsen en magazijnen bijvoorbeeld zijn led tl buizen aan te raden. 60 cm, 90 cm en 120 cm zijn standaardmaten. Extra lange modellen van 150 cm zijn ook leverbaar. Met name waterdichte tl’s zijn veilig en verantwoord. Bent u de eigenaar van een winkel of kantorenpand? Directeur van een museum, conferentie- / vergadercomplex misschien? Of runt u uw eigen hotel? Led railverlichtingssystemen zijn echt een uitkomst. De afzonderlijke lampen aan de rails zijn makkelijk te verplaatsen. Nog meer flexibiliteit krijgt u door te kiezen voor draaiende en zwenkbare high power led spots. Heeft u in een bepaalde hoek extra licht nodig? U regelt het met een dubbele spot, oftewel twee lampen aan één arm.

Ook op het gebied van bediening is Led Design Holland u van dienst. Vrijwel alle moderne led’s zijn via smartphone / tablet /  afstandsbediening aan en uit te zetten. Veel led-systemen hebben een geïntegreerde dimmer. Losse accessoires die LDH kan leveren zijn onder meer verloopfittingen, drivers, kabels, connector strips, batterijen, T-splitters, montagebeugels, stekkers, pluggen en lasklemmen.

Ledlampen voor buiten zijn onder te verdelen in breedstralers, grondspots, wandlampen, prikspots en led strips in aluminium armaturen. Staande lampen voor buiten geven extra sfeer bij de entree van uw bedrijf en ze zorgen voor een stukje veiligheid. Ze zijn spatwaterdicht en worden gemaakt van roestvrije en duurzame materialen.  Prikspots zijn bedoeld om van onderen een bepaalde muur of een object te verlichten. De lamp is bevestigd op een pin die snel en eenvoudig in de grond te prikken is.

https://www.leddesignholland.nl