Rotterdam Wonen
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar een nieuwbouwwoning in Rotterdam? Let op deze punten!

Op zoek gaan naar een nieuwe woning is vaak een hele klus. U bent op zoek naar net die woning die alles heeft wat u wilt. Alles hebben kan vaak niet, toch zijn er een aantal dingen die u beter wel kunt hebben in uw nieuwbouw woning. Screens van DHK zijn een goed begin, deze houden in de zomer de woning koel en kunnen in de winter die vervelende laagstaande zon weren. Heeft het nieuwbouwhuis van uw dromen alles wat u wil behalve screens? Kijk dan op https://dhk.nl/, u kunt deze nog gemakkelijk achteraf laten plaatsen. Dan heeft uw woning echt alles wat u maar wil.

Energiebesparende zaken die u klaarstomen voor de toekomst

Volledig zelfvoorzienend zijn, veel huishoudens willen hier al naar overstappen, maar dit is vaak nog erg duur om achteraf te laten plaatsen. Vele nieuwbouwwoningen worden tegenwoordig wel al uitgerust met onder andere zonnepanelen en een warmtepomp. Heeft u een elektrische auto dan kunt u ook zoeken naar een nieuwbouwwoning met al een geïnstalleerde laadpaal. Ook steeds meer nieuwe huizen worden hiermee uitgerust. Vloerverwarming is ook een echte aanrader, in de winter hoeven de radiatoren niet heel hard aan wanneer u ook deels gebruik maakt van vloerverwarming. Als u dan ook nog de screens van DHK ophaalt en de winterzon even binnenlaat is het huis erg snel opgewarmd. 

Airconditioning: een must have in de zomer

Het is ook verstandig te kijken naar een huis waar al airconditioning geïnstalleerd is, in de zomer is dit ideaal om uw huis lekker op temperatuur te houden. Vooral op de slaapkamers is airconditioning een hele fijne toevoeging. Dit in combinatie met de screens van DHK en ook in de zomer blijft uw huis lekker koel. U kunt airconditioning echter ook in de winter gebruiken om te verwarmen. Zeker als u zonnepanelen heeft kan dit een stuk voordeliger zijn dan het gebruiken van gas, vaak tot het vriespunt is het gebruiken van airconditioning als verwarming stukken goedkoper.