Rotterdam Wonen
Image default
Business / Financial Services

Op zoek naar bewindvoering in Ede?

Als u op zoek bent naar bewindvoering Ede, dan bent u bij Irene Budget Coaching & Ondersteuning aan het juiste adres. Bewindvoering wordt uitgesproken door de rechter als u tijdelijk of langdurig uw financiën niet zelfstandig kunt beheren. U kunt op eigen initiatief bewindvoering aanvragen of bewindvoering valt samen met een schuldhulpverleningstraject. Het is ook mogelijk dat uw familie of de zorginstantie waar u woont bewindvoering voor u aanvraagt. Bewindvoering houdt concreet in dat uw financiële administratie wordt overgenomen voor een korte of langere tijd.

Wat kan ik verwachten van de bewindvoering in Ede?

Ik vind het belangrijk dat ik u zo goed mogelijk helpen met het op orde krijgen van uw financiën. Naast het onderhouden van uw financiën vind ik het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat u ook beter leert omgaan met uw geld. Wanneer u de mogelijkheden heeft, leert u om in de toekomst uw financiële administratie zelfstandig te onderhouden. U heeft ten alle tijden inzicht in uw dossier, en kunt zo mee kijken hoe uw financiën voor u worden beheerd. Het persoonlijke contact vind ik ook erg belangrijk. Om u goed te leren kennen zal ik u regelmatig bezoeken. We spreken af hoe vaak ik langs kan komen. Ik vind het belangrijk dat ik u goed leer kennen, zodat ik goed voor uw belangen op kan komen.

Voordelen bewindvoering Ede

Als de rechter beslist om u onder bewindvoering te stellen, hoeft dit geen slecht nieuws te zijn voor u. U zult zelf ondervinden dat bewindvoering een aantal voordelen heeft. Het komt uw portemonnee in ieder geval ten goede. Irene Budget Coaching & Ondersteuning bespreekt samen met u welke ondersteuning u nodig heeft en wat u belangrijk vindt. Kunt u dit zelf niet vertellen, dan kan iemand anders dit misschien voor u doen. Familie, verzorging of begeleiding bijvoorbeeld. Irene opent een beheerrekening en een leefgeldrekening voor u. De leefgeldrekening wordt ook wel eens zakgeldrekening genoemd. Van deze rekening krijgt u een pas en een pincode. Iedere week wordt op deze rekening een vast afgesproken bedrag gestort. Op deze manier kan ik makkelijk reguleren wat u uitgeeft en wat niet. Daardoor geeft u nooit teveel geld uit.

 

Gerelateerde artikelen

Waarmee moet rekening gehouden worden bij productcodering?

Re-integratie tweede spoor

Website laten bouwen