Rotterdam Wonen
Image default
Banen en opleidingen

Middels een cv-database makkelijker gemotiveerde flexwerkers vinden

Het gros van de werkzoekenden verkiest een vaste baan boven een flexibel dienstverband. De meesten geven hiervoor de zekerheid die hieraan is verbonden als reden. Toch heeft een baan als flexwerker of uitzendkracht ook zo zijn voordelen. Je kunt bijvoorbeeld verschillende functies uitproberen, wat vooral prettig is als je niet zo goed weet wat je nu eigenlijk wilt. Ook biedt het je afwisseling. Voor intermediairs bestaat er een slim hulpmiddel om makkelijker flexwerkers te vinden: de cv-database.

De pluspunten van een flexibel dienstverband

Werknemers die over een flexibel dienstverband beschikken, hebben de mogelijkheid om van bepaalde functies te proeven. Zo verkrijgt men meer inzicht in het carrièrepad dat men wil bewandelen. Bovendien heeft men in veel opzichten dezelfde rechten als vaste medewerkers. Met behulp van een cv-database wordt het een stuk makkelijker om matches tussen kandidaten en potentiële werkgevers te ontdekken. Als intermediair ben je namelijk op zoek naar precies diegenen die graag een flexibel dienstverband aangaan.

De efficiëntste manier om kandidaten voor jouw zoekopdracht te selecteren

Een zeer uitgebreide cv-database tref je bij ikbenbeschikbaar.nl. Op deze website, die momenteel maar liefst meer dan duizend cv’s in zijn databank heeft staan, schrijven zich dagelijks enkele tientallen nieuwe werkzoekenden in. Als intermediair of uitzendbureaumedewerker kun je mogelijke kandidaten op hun diploma’s, werkervaring én locatie filteren. Extra zoekfuncties maken het mogelijk om nog efficiënter de juiste cv’s te selecteren. Bovendien ontvang je een bericht wanneer er nieuwe cv’s zijn toegevoegd die aan jouw zoekopdracht voldoen.

Reden voor jou als intermediair om deze database te gebruiken

De voordelen waarvan jij bij het gebruiken van deze cv-database profiteert? Op ikbenbeschikbaar.nl vind je uitsluitend vakmensen die bereid zijn tijdelijke dienstverbanden aan te gaan. Zij weten dus dat ze door intermediairs benaderd kunnen worden. De databank is continu actueel en je vindt er kandidaten door heel Nederland. Het gemiddelde opleidingsniveau van de personen die zich in deze cv-database inschrijven, is mbo.

https://www.ikbenbeschikbaar.nl/