Rotterdam Wonen
Image default
Groothandel

Lees alles over de duurzame pharma bottles van dit bedrijf

PET Power is een online webshop gespecialiseerd in het produceren en leveren van hoogwaardige pharma bottles. Dankzij de state-of-the-art apparatuur die het bedrijf gebruikt en het geïmplementeerde duurzaamheidsprogramma, profiteert u nu gegarandeerd van een hoge kwaliteit. En dat alles voor een voordelige prijs. Wilt u meer weten over het ingewikkelde productieproces? Lees dan verder.

Over het productieproces van uw PET-fles

Zoals gezegd komt er veel kijken bij het produceren van pharma bottles. De strenge richtlijnen van de farmacopee zorgen ervoor dat het productieproces zorgvuldig gepland moet worden. Bij PET Power hebben ze hier jarenlange ervaring mee. Om u een beetje een beeld te geven van de verschillende procedures die gevolgd worden om uw PET-fles te produceren, hebben we een kort overzicht opgesteld:

  • De pharma bottles worden geproduceerd en verpakt in een speciale cleanroom. Dit is nodig om het minimale steriliteitsniveau te behalen.
  • In de cleanroom is een luchtdruksysteem geïnstalleerd, dat de luchtdruk te allen tijde hoger houdt dan buiten de productieruimte.
  • De lucht die naar binnen wordt gevoerd, gaat eerst door een speciale HEPA-filter heen. Deze verwijdert 99 procent van de aanwezige deeltjes.
  • De machines worden afgedekt met luchtgordijnen, zodat de lucht die in de PET-fles wordt geblazen gegarandeerd gefilterd en olievrij is.
  • Tot slot worden de eindproducten verpakt in een laag stevige folie. Op deze manier wordt de steriliteit ook tijdens het transport behouden.

Maak gebruik van de handige configurator

Bij PET Power begrijpen ze als geen ander dat iedereen andere eisen stelt aan een PET-fles of pharma bottles. Daarom heeft u bij dit bedrijf de mogelijkheid om uw PET-verpakking helemaal zelf aan te passen aan uw voorkeuren. Kies de vorm, grootte en neksluiting en plaats het eindresultaat in uw winkelmandje. PET Power gaat vervolgens aan de slag om uw ontwerp werkelijkheid te maken. Handig, toch? Schakel deze specialist nu in!