Rotterdam Wonen
Image default
Industrie

Kunststof op maat laten spuitgieten bij deze goede onderneming

Als bedrijf bent u op zoek naar een specialist die kunststof kan spuitgieten in een bepaalde vorm die u wenst. U heeft een specifiek idee en zou dat graag willen realiseren zoals u dat wenst. Bij Ponnoplastic kunt u erop rekenen dat zij het product maken dat u wenst. Sinds 1947 weet deze onderneming al een ondersteuning te bieden aan producenten van plastic producten en zijn zij in staat om op een flexibele manier kunststof onderdelen te verwezenlijken. Voor een diversiteit aan industrieën zoals de railinfra, de bouw en de agrarische sector, hebben zij mooie onderdelen gerealiseerd en tevreden klanten opgeleverd. Het gehele proces kan u bij hen voltooien.

Een team van experts gaat flexibel aan de slag

Met een eerste kennismakingsgesprek kunt u samen met het team van Ponnoplastic even afstemmen wat het idee is. Zij horen graag uw visie op het project en wat u er het liefst mee wil bereiken. Vervolgens geven de medewerkers een uitleg over hun werkwijze en wat de verschillende mogelijkheden zijn. Met een 3D-design laten ze zien hoe het prototype eruit kan zien en vervolgens welke materialen er gebruikt kunnen worden. Met het kunststof spuitgieten zult u merken dat er vele mogelijkheden zijn. De assemblage van het product kunt u tevens ook uit handen geven aan de specialisten van Ponnoplastic.

Neem contact met hen op

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Ponnoplastic op vlak van kunststof spuitgieten? Dan neemt u het best contact op met de medewerkers van dit bedrijf om alvast een eerste gesprek in te plannen. Zij kijken samen met u naar de mogelijkheden om een mooi product vorm te geven en te produceren zodat u er voor lange tijd genot van zult hebben. Het specialisme, de ervaring en het vakmanschap van het team van Ponnoplastic zal zonder twijfel een meerwaarde zijn voor uw bedrijf.

https://www.ponnoplastic.nl/