Rotterdam Wonen
Image default
Bedrijven

Een toegankelijk en tijdbesparend personeelsplanning programma

Shiftbase is een door Jurrien Strobel en Kars Frijters ontwikkelde web-service. Het plan- en administratieprogramma is al een jaar of tien op de markt. Bedrijven in allerlei sectoren maken er dagelijks gebruik van. Denk aan beveiliging, facilitair, horeca, hotel, productie, recreatie, Retail, transport, zorg en welzijn. De web-diensten zijn zeer toegankelijk. Je hoeft zeker geen whizzkid te zijn om in Shiftbase te kunnen werken. We kunnen het programma het best omschrijven als eenvoudig, intuïtief, duidelijk, gestructureerd en overzichtelijk. Jurrien en Kars hebben nauw contact met alle klanten. Hun ervaringen leiden regelmatig tot aanpassingen en verfijningen binnen de software. In de Shiftbase omgeving kun je het werkrooster maken, de vakantieplanning bijhouden en alle belangrijke personeelsgegevens beheren. Een tijdregistratie app is inbegrepen. Je werkt online en kunt dus vanaf verschillende plekken inloggen. Op kantoor vanachter je pc. Onderweg op je tablet. Thuis met je smartphone via de mobiele app. Dit zorgt voor veel flexibiliteit en vrijheid. Doordat veel zaken automatisch verlopen, zul je veel minder tijd kwijt zijn aan de administratie.

De Shiftbase app kan zowel op Android telefoons als op de iPhone gebruikt worden. Alle functionaliteiten die je dagelijks nodig hebt, zijn ook in de app verwerkt. De app is bedoeld voor managers om allerlei personeelszaken bij te houden en om inzicht te hebben in de belangrijke bedrijfscijfers. Personeelsleden kunnen via de app hun uren registreren, vakanties aanvragen en het bedrijfsnieuws bijhouden. We zetten essentiële toepassingen op een rij:

  • werkrooster (roosters bekijken, maken en diensten aanpassen);
  • urenregistratie (handmatig of door middel van een kloksysteem);
  • aan- en afwezigheid (verlof aanvragen en aanvragen beoordelen);
  • nieuws (berichten versturen en erop reageren);
  • beschikbaarheid (doorgeven en inzien om zo nieuwe planningen te kunnen maken);
  • medewerkers (actuele persoonsgegevens van alle collega’s).

Via een toegangsrechten systeem kan per persoon worden bepaald welke functies wel en niet te gebruiken zijn.

Shiftbase is een product van DifferentLab B.V. dat kantoor houdt aan de Groeneweg 2A in Zoetermeer. Je bent van harte welkom nadat je een afspraak hebt gemaakt. Dat kan via het online contactformulier, door een mail te sturen (info@shiftbase.com) of een telefoontje te plegen (+31 23 711 40 54). 

https://www.shiftbase.com/nl/