Een nieuwe Draagzak of Draagdoek: dé tips!

Rotterdam-wonen

Draagzakken en draagdoeken zijn prachtige middelen voor onderweg. Jouw kleintje kan er heerlijk in wegzakken, terwijl jij niet al te veel belast wordt. Maar waar moet je nou eigenlijk op letten bij het kopen van een draagzak of een draagdoek? Met deze tips kun jij vooruit!

Allereerst een algemene tip: koop een draagzak of draagdoek pas NA de bevalling. Het is het beste om jouw baby mee te nemen naar de winkel en de draagdoek of draagzak daar te passen, MET baby.

Draagdoeken

Allereerst is het belangrijk om een draagdoek te kopen van een ademende stof, zodat jouw baby het niet gloeiende heet krijgt.

Ook is het belangrijk dat de doek van een stevige stof is. Deze moet de baby goed ondersteunen, maar ook zacht en comfortabel zijn.

Tot slot is het belangrijk om goed naar de maat te kijken. Een draagdoek voor vrouwen van gemiddelde lengte is zo’n 4.5 tot 4.7 meter. Tenzij je heel groot of heel klein bent, is dit dan ook prima. Twijfel je toch? Ga dan voor een maatje groter, want je kunt de doek altijd nog een keertje extra om je heen slaan. Gelukkig kunt u met de meeste formaten uit de voeten terwijl uw baby groter wordt. Uitermate handig voor als u nog uw handen vrij wilt hebben voor de alledaagse werkzaamheden.

Draagzakken

Ook voor de draagzakken zijn er een aantal tips:

  • De openingen moeten groot genoeg zijn voor de beentjes, maar ook niet té groot.

  • Brede banden voor schouder en heupen, zodat het ook voor jou comfortabel is.

  • Let op voldoende vulling bij de hoofdsteunen, mocht jouw baby in slaap vallen.

De nieuwste babydragers

Wil je nou het allermooiste voor jouw kleintje. Dan bekijk je de uitgebreide collectie babydragers van Jut en Juul Lifestyle for Kids. Hier vind je diverse babydragers, in diverse vormen en maten. Wil je meer weten? Bekijk dan direct onze meer dan uitgebreide collectie!

 

 

 

https://www.jutenjuul.nl/