Een goedkope iPhone 6 kopen

Het kopen van een refurbished iPhone 6 heeft een flink aantal voordelen in vergelijking met nieuw. In dit artikel bespreken we de voordelen van een iPhone 6 als refurbished en vertellen we je meer over wat een goede refurbished leverancier is.

Financieel aantrekkelijker dan een abonnement

Als je een iPhone 6 wilt kopen, maar hier niet teveel geld aan uit wilt geven, dan doe je er verstandig aan door voor een refurbished iPhone 6 te kiezen. Het kopen van een refurbished iPhone bij Forza Refurbished is een verstandige en betrouwbare keuze. Wanneer je een iPhone combineert met een sim-only kaart, dan ben je helemaal goedkoop uit. Hierdoor zit je namelijk ook niet vast aan een veel te duur tweejarig abonnement.

Op 50 punten gecontroleerd en gereviseerd

Over het algemeen is een iPhone 6 64GB silver door elk refurbished aanbieder goed gecontroleerd. Een refurbished iPhone van Forza Refurbished is op meer dan 50-punten gecontroleerd. Wat ons uniek maakt is dat al onze iPhones door speciale robots worden gecontroleerd. Zo ben jij optimaal verzekerd van de hoogste kwaliteit refurbished Apple iPhones.

Voor ieder budget een gradering

Dankzij de verschillende productcondities van Forza Refurbished kunnen we voor ieder budget een bijpassend toestel leveren. Zo heb je de keuze uit een refurbished iPhone met bijvoorbeeld een Remarketed, A-grade of B-grade product conditie. Van deze productcondities is de remarketed variant de hoogste kwaliteit, gevolgd door de A- en B-grade. Wil je meer weten over alle voordelen van refurbished? Bekijk dan de ‘Wat is refurbished’ pagina van Forza Refurbished.

Als laatste

Wil je zeker zijn van een kwalitatief uitstekende refurbished iPhone? Kies dan voor een refurbished iPhone 6 van Forza Refurbished. Bij ons ontvang je standaard 24 maanden garantie. Tevens vind je bij ons ook nog eens de scherpste prijzen en dat met de allerbeste kwaliteit.

https://www.forza-refurbished.be/apple-iphone/6