Rotterdam Wonen
Image default
Aanbiedingen

Een betere toekomst met duurzaam beleggen

Als u duurzaam wilt beleggen kiest u voor Optimix Vermogensbeheer N.V. Zij investeren enkel in bedrijven die uitstekend scoren op het gebied van Environmental, Social en Governance – de zogeheten ESG criteria. Hiernaast focust dit bedrijf zich op twee duurzame thema’s binnen de aandelenportefeuille: namelijk ‘Duurzaamheid & Innovatie’ en ‘Schone Aarde’. Optimix Vermogensbeheer N.V. streeft ernaar om enkel te beleggen in thema’s en bedrijven die op meerdere vlakken een positieve invloed hebben op duurzaamheid.

Duurzaam beleggen, ook voor u

Door duurzaam te beleggen creëert u altijd een win-winsituatie. U zorgt er immers voor dat bedrijven die zich voor duurzaamheid inzetten over de middelen beschikken om het verschil te maken. Zodoende zorgt Optimix Vermogensbeheer N.V. ervoor dat uw financiën effectief en nuttig worden geïnvesteerd. Het niet-financiële argument om voor dit bedrijf te kiezen wordt dan ook de belangrijkste motivator. Als u een steentje wilt bijdragen aan een ecologisch betere toekomst, gaat u met hen in zee.

Kies voor duurzame thema’s

Het beleggingsthema Duurzaamheid & Innovatie mikt erop om aan de wereldwijde toenemende vraag naar consumptiemiddelen te voldoen. Wel moet dit geschieden zonder dat dit effect heeft op het milieu en het klimaat. Dit bereiken vereist grote innovatie op het gebied van duurzame productiemethoden, om te voorkomen dat de grondstoffen van de aarde nog verder uitgeput zullen raken. Het thema Schone Aarde zegt uiteraard al voldoende: het gaat hierbij om de investeringen van bedrijven in schone energiebronnen. Er worden alleen beleggingen geselecteerd die voldoen aan het door de UN Global Compact Principles gewaarborgde beleggingsbeleid van Optimix Vermogensbeheer N.V.

Wat is er voor portefeuille mogelijk?

Als u kiest voor duurzaam beleggen bij Optimix Vermogensbeheer N.V., begeleiden zij u uiteraard van begin tot eind. Door gebruik te maken van duurzaam gescreende instrumenten en duurzame actieve beleggingsfondsen gaat dit bedrijf nét weer een stapje verder voor u. Verder selecteren zij op een gedegen, bewuste wijze de ondernemingen die het meeste bijdragen aan de wereld, om deze vervolgens in de beleggingsportefeuille op te nemen. Wilt u ook uw steentje bijdragen aan een betere toekomst? Neemt u dan direct contact op met dit bedrijf voor de mogelijkheden.