Rotterdam Wonen
Image default
Beauty en verzorging

De HydraFacial behandeling haalt het beste van uw huid naar boven

Met de HydraFacial behandeling wordt het beste van uw huid naar boven gehaald. Het resultaat na deze behandeling is een schone huid met een mooie glow. De behandeling geeft geen downtime, dat wil zeggen dat het prachtige resultaat na de behandeling direct zichtbaar is. De HydraFacial behandeling is geschikt voor alle huidtypen en leeftijden en richt zich op diverse wensen.

De HydraFacial behandeling is op het gebied van huidverbetering een absolute winnaar. Deze behandeling overtreft alle verwachtingen. De geavanceerde en gepatenteerde technologie en voedende ingrediënten die tijdens de HydraFacial behandeling wordt gebruikt zorgen ervoor dat de uitstraling en gezondheid van de huid verbetert. Binnen 30 tot 60 minuten heeft u de beste huid van uw leven gekregen.

Binnen drie tot vijf stappen zal de huid de optimale gezondheid weer terug krijgen.

  • Stap 1 bestaat uit het reinigen van de huid met peelings. Onzuiverheden worden verwijderd en de huid wordt gevoed en gehydrateerd. De dieptereiniging is ontspannend en er wordt een nieuwe huidlaag gecreëerd.
  • Stap 2 bestaat uit het hydrateren en extrateren van de huid. Hierbij wordt de huid met vocht herstellende ingrediënten gevoed en worden de poriën diep gereinigd.  
  • Stap 3 bestaat uit het verzadigen van de huid met peptiden, hyaluronzuur en antioxidanten. De huid wordt hierdoor gevoed en beschermd en de gezonde glow wordt gerealiseerd.

Voor een nog luxere HydraFacial behandeling kunt u kiezen voor een toevoeging met LED lichttherapie, lymfedrainage en boosters met intensieve werkstoffen. Deze extra stappen maken de behandeling nog effectiever. Daarnaast kan als extra ook nog de huid rondom de lippen en ogen extra behandeld worden middels de Perk booster.

Van Lennep Kliniek is een hoog aangeschreven cosmetische kliniek. Bij deze kliniek kunt u de HydraFacial behandeling boeken. Samen met u wordt gekeken naar het best passende behandelplan voor u. Van Lennep Kliniek heeft vestigingen in Den Haag en Oegstgeest

Binnen enkele behandelingen zijn pigmentvlekken verdwenen

Wilt u naast het verkrijgen van een gezonde glow ook bruine verkleuringen op de huid laten verwijderen, de zogenoemde pigmentvlekken? Het verwijderen van pigmentvlekken wordt gerealiseerd met de pigmentvlekken laser. Met de speciale IPL huidlaser verwijderd de huidtherapeut na gemiddeld 3 tot 5 behandelingen uw pigmentvlekken.

https://www.vanlennepkliniek.nl/