Rotterdam Wonen
Image default
Aanbiedingen

Begin de dag met een lach, begin de dag met een sapje

Je kent het vast wel: je staat op maar je voelt je niet op en top fit. Je voelt je futloos, geprikkeld en geïrriteerd. Zo begin je je dag natuurlijk niet optimaal. Gelukkig kun je heir wat aan doen! Door je dag te beginnen met een green juice, zorg je ervoor dat je alle voedingstoffen die je wilt hebben al binnekrijgt in het eerste deel van je dag, zo voel jij je binnen de kortste keren weer de beste versie van jezelf. Wil je weten of de green juice iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Zo begin je je dag goed
Om je dag zo energiek mogelijk te starten is het verstandig om te ontbijten met een drankje vol vitamines en zonder suikers! Door het nuttigen van suikers bij het ontbijt bestaat de kans dat je de hele dag een hongergevoel blijft houden. Hierdoor voel je je minder energiek en ervaar je meer stress. Wil je dus meer focus en energie? Dan doe je er goed aan je dag te starten met een glas water en de juiste voedingsstoffen. Combineer deze ingredienten door eht drinken van water met green juice-poeder en drink dit op de nuchtere maag. Zo begin je je dag zo goed mogelijk!

Vroeger
Heel erg ver terug in de tijd vond de mens alle ingredienten voor genezing en vitaliteit in de natuur. Tegenwoordig hoeven we niet zelf de bossen in, maar kunnen we eenvoudig een green juice drinken die bijdraagt aan het reinigen en gezond houden van je lichaam. Ook bevatten de meeste greenjuices geen suiker, maar stevia-extract. 

Fit de dag door
Het liefst ga je uiteraard zo fit mogelijk de dag door. Om je fitter te voelen is eht erg belangrijk om je lichaam de voedingstoffen te geven die het nodig heeft. Vaak grijpen we al snel naar ongezondere snacks als chips of koekjes en vergeten we hierbij dat ze er vaak voor zorgen dat we ons op de lange termijn ongezonder en minder fit voelen. Green juice bevat daarentegen veel vitaminen, mineralen en vezels en zorgt voor een goede energiestofwisseling. 

https://superfoodies.nl/