Animatiefilmpje laten maken in Eindhoven

Rotterdam-wonen

Animatiefilmpje laten maken in Eindhoven 

Mogen we ons even aan je voorstellen? Wij zijn Donker Media uit Eindhoven. En wij zijn, al zeggen we het zelf, de beste keuze wanneer je op zoek bent naar een animatie studio om jouw animatiefilmpje uit te voeren. Dat wij de beste zijn zeggen we niet zo maar, daar hebben we een paar redenen voor:

#1 Eigen studio

We hebben een eigen animatie studio. Dat betekent dat we niet afhankelijk zijn van derden.  We houden de touwtjes in handen. Hierdoor kunnen we de productie van jouw animatiefilmpje oppakken.

#2 Vaste mensen

We hebben onze vaste groep medewerkers, zowel als het gaat om animatoren als om mensen die het communicatie-vak verstaan. Ook daardoor zijn we niet afhankelijk van derden. We weten precies welke competenties we in huis hebben en wat we wel en niet kunnen. Bovendien kunnen we daardoor investeren onze aanvullende trainingen en cursussen, waardoor ons team zich continu blijft verbeteren. En dat zie je terug in onze animatiefilmpjes.

#3 Dichtbij

We zijn gevestigd op industriegebied Strijp-S in Eindhoven. We zijn dus erg goed bereikbaar.

#4 Maatwerk

Wij geloven dat een animatiefilmpje het effectiefst is wanneer het tot in het DNA “klopt” met de boodschap, de organisatie en je doelgroep. Daarom gaan we niet meteen aan het animeren zodra de eerste briefing binnen is, maar volgen we een standaard stappenplan waarin we eerst en vooral helder krijgen wat je nu precies zoekt. En vaak blijkt dat iets anders te zijn dan je in eerste instantie dacht te zoeken.

#5 Persoonlijke aanpak

Wij geloven dat maatwerk alleen mogelijk is wanneer je je klant door en door kent.  Daarom kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. Trouwens, niet alleen daarom: wij denken ook dat een persoonlijke aanpak voor iedereen een stuk prettiger werkt. Ook die prettiger werksfeer zul je terugzien in de kwaliteit van ons werk.

Aangenaam kennismaken

We willen graag met je kennismaken. Liefst persoonlijk. Bel ons (040-744 02 52) of stuur een mailtje om af te spreken voor een kop koffie (of thee). Uiteraard is deze eerste kennismaking geheel vrijblijvend.