Rotterdam Wonen
Image default
Woningen

Alle accessoires voor een goed haardvuur

Een haardvuur is niet compleet met accessoires. Bij Nordicwoods.nl kun je alle mogelijke en nodige accessoires bestellen voor een gezellig haardvuur. Van een houtkorf tot hoezen voor pellets brandhout en van haardsets tot een veilige houtklover. Hieronder een greep uit alle verschillende accessoires uit het assortiment, dit zijn de echte aanraders.

Houtmand van PET

PET-houtmanden zijn gemaakt van grove polyester vezels uit gerecyclede plastic flessen. Door een vuur thuis te stoken en geen gas te verbruiken draag je al bij aan een CO2-neutrale wereld, maar je maakt het helemaal compleet met een gerecyclede houtmand!
De afmetingen zijn: hoogte 33 cm, breedte 41 cm en de lengte is 53 cm. Groot genoeg om behoorlijk wat hout in op te slaan voor in de woonkamer. Als de kachel een tijd niet gebruikt wordt kan de houtmand ook prima fungeren als tijdschriften- of kranten bak. De houtmand ziet er stijlvol uit door de zichtbare stiksels. Je hoeft niet meer open en bloot hout te leggen in je woonkamer en het vermindert ook nog eens de rotzooi van schors stukken of hars dat achterblijft. De houtmand is ook te verkrijgen in een ronde vorm met een diameter van 39 cm. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog andere houtkorven beschikbaar.

Houtklover

De tweede onmisbare accessoire is een handige en veilige houtklover! Met deze houtklover heb je altijd een stevige basis om vanuit te kloven. Veiligheid natuurlijk voorop! Om te kloven met dit apparaat heb je zelfs geen kloofbijl nodig, je doet dit met een hamer. Je zet een stuk hout rechtop in de klover en door de klap van de hamer schuift het stuk hout over het scherpe stuk metaal eronder heen. De klover is uitgevoerd in chique zwart staal.

Firelighter

De laatste accessoire is de Easy Firelighter. Geurloos en gemakkelijk je barbecue aansteken doe je met de Easy Firelighter. Met 500 aanmaakblokken kun je ook een hele tijd vooruit, van deze aanmaakblokjes heb je er telkens maar 2 of 3 nodig. Leg de aanmaakblokjes tussen het hout en/of de kolen en steek ze vervolgens aan. De blokjes branden zo’n 7 tot 10 minuten en eigenlijk gaat de rest dan vanzelf. Met even geduld is de barbecue dus zo aan.

Kijk vooral zelf eens rond in het assortiment van Nordicwoods naar alle andere mogelijke accessoires. Neem daarnaast ook eens een kijkje in het aanbod van duurzaam stookhout. Hele pallets zijn er te verkrijgen van 1,8 m3 tot een bescheiden doosje van 8-10 kg hout, voor maar €9,-.